Stalker 2: Heart of Chornobyl - Gameplay Overview | gamescom 2024

1 Like

Bukvalno jedva cekam. Dakle od igracevih odluka ce zavisiti posledice. Preko 60 kvadratnih kilometara kroz 20 regija za istrazivanje. Ne moras ni da ulazis u questove vec da istrazujes i nailazis na 1000 npceva koje treba spasiti. Moras da vodis racuna o zdravlju, hrani, spavanju i naravno, da izbegavas radijaciju i vodu, odnosno vodena podrucja. Pravis hand made predmete i opremu, tragas za oruzjem, dodacima, atachmantima i slicno. Teska igra na normal tezini. Brutalan survivor u najavi!

1 Like

Sta mi da kazemo koji nikad ovo nismo probali :smile:

MoĆŸeĆĄ igrati prva dva dela, meni su bili fantastični.

1 Like

Kada nam dolazi

20.11. na gamepass ultimate

1 Like

MoĆŸda ako u ĆŸivotu nisi igrao Stalker igre.
Ne znam koliko “nivoa teĆŸine” će HoC imati, ali kod prethodna tri dela, samo u Veteran i Master teĆŸini dobijaĆĄ pravo Stalker iskustvo jer su tu igre najbolje balansirane. U startu bude malo teĆŸe jer si slab (loĆĄ armour) i primaĆĄ viĆĄe DMG-a, ali isto tako i dajeĆĄ viĆĄe DMG-a, pogotovo kasnije kroz igru kada nabaviĆĄ kvalitetnije juriĆĄne puĆĄke, karabine, dok se koriơćenje artefakta podrazumeva, kao i raznih vrsta antibiotika, tableta s jodom protiv radijacije itd.

Nisam igrao prethodne igre ali nekoliko puta sam u ovim previuw-ima cuo da ova igra jeste teơka. Da su upadi u baze protivnika zajebane itd. Ne bib ja potcenjivao igru i planiram da počnem na normal. Ukoliko vidim da imam brdo resursa stavicu hard.

5 Likes

Dačo moras da probas Returnal ako si pro :thinking:

3 Likes

Probao sam, ne dopada mi se uopste. Pricao sam o tome vec
Razlog je save game. Kada sam prvi put video da me je nakon smrti vratio na pocetak odmah sam obrisao igru. Nisam nikada igrao taj novokomponovani rougelike zanr.

3 Likes

Eh Daco pa kome se to svidja. Ni meni se ne dopada sto mogu da umrem u igri i sto ima neprijatelje, ili sto Fifi ima drugiih coveka koji znaju da igraju fudbal.

U astrobotu sam par puta nadrljao tako sto sam naleteo na one sa siljkovima, jos se nisam od te traume oporavio.

Sada sam dosao u Final Fantasy-u sa malim levelom do nekog bosa i ne svidja mi se sto treba da ojacam i cistim ikonice na mapi, mnogo je jaka za moj level. Ne znam ko ga je tu stavio i kako su samo mogli da me ne puste da prodjem sa svojim party-jem zgodnih zena i crncem koji mnogo vice.

Kad malo bolje razmislim mozda je pametnije da samo gledam slagalicu i vicem na zenu sto supa nije dovoljno podgrejana.

2 Likes

Samo ovaj rad danas :grinning:

1 Like

Koja je to igra?
Pitanje za TV mode
 do koje rezolucije gura na tvu?

Kod mene Final Fantasy koliko je to feelgood igra ne mogu da opisem.

3 Likes

Lele kablova.
Gde si uzeo ove star wars uramljene slike?

1 Like

Kakvi kablovi, vidi bananice :smile:

2 Likes

Cable menadzmet mi je projekat sledeci od 6 meseci :sob:

Temu naravno, ramovi Jysk, sve zajedno nesto fazon 2000 dinara :smiley:

Jao jel su to one slike na tkanini nekoj? Iskakalo mi kao reklama ranije