Bukvalno jedva cekam. Dakle od igracevih odluka ce zavisiti posledice. Preko 60 kvadratnih kilometara kroz 20 regija za istrazivanje. Ne moras ni da ulazis u questove vec da istrazujes i nailazis na 1000 npceva koje treba spasiti. Moras da vodis racuna o zdravlju, hrani, spavanju i naravno, da izbegavas radijaciju i vodu, odnosno vodena podrucja. Pravis hand made predmete i opremu, tragas za oruzjem, dodacima, atachmantima i slicno. Teska igra na normal tezini. Brutalan survivor u najavi!
Sta mi da kazemo koji nikad ovo nismo probali
MoĆŸeĆĄ igrati prva dva dela, meni su bili fantastiÄni.
Kada nam dolazi
20.11. na gamepass ultimate
MoĆŸda ako u ĆŸivotu nisi igrao Stalker igre.
Ne znam koliko ânivoa teĆŸineâ Äe HoC imati, ali kod prethodna tri dela, samo u Veteran i Master teĆŸini dobijaĆĄ pravo Stalker iskustvo jer su tu igre najbolje balansirane. U startu bude malo teĆŸe jer si slab (loĆĄ armour) i primaĆĄ viĆĄe DMG-a, ali isto tako i dajeĆĄ viĆĄe DMG-a, pogotovo kasnije kroz igru kada nabaviĆĄ kvalitetnije juriĆĄne puĆĄke, karabine, dok se koriĆĄÄenje artefakta podrazumeva, kao i raznih vrsta antibiotika, tableta s jodom protiv radijacije itd.
Nisam igrao prethodne igre ali nekoliko puta sam u ovim previuw-ima cuo da ova igra jeste teĆĄka. Da su upadi u baze protivnika zajebane itd. Ne bib ja potcenjivao igru i planiram da poÄnem na normal. Ukoliko vidim da imam brdo resursa stavicu hard.
DaÄo moras da probas Returnal ako si pro
Probao sam, ne dopada mi se uopste. Pricao sam o tome vecâŠRazlog je save game. Kada sam prvi put video da me je nakon smrti vratio na pocetak odmah sam obrisao igru. Nisam nikada igrao taj novokomponovani rougelike zanr.
Eh Daco pa kome se to svidja. Ni meni se ne dopada sto mogu da umrem u igri i sto ima neprijatelje, ili sto Fifi ima drugiih coveka koji znaju da igraju fudbal.
U astrobotu sam par puta nadrljao tako sto sam naleteo na one sa siljkovima, jos se nisam od te traume oporavio.
Sada sam dosao u Final Fantasy-u sa malim levelom do nekog bosa i ne svidja mi se sto treba da ojacam i cistim ikonice na mapi, mnogo je jaka za moj level. Ne znam ko ga je tu stavio i kako su samo mogli da me ne puste da prodjem sa svojim party-jem zgodnih zena i crncem koji mnogo vice.
Kad malo bolje razmislim mozda je pametnije da samo gledam slagalicu i vicem na zenu sto supa nije dovoljno podgrejana.
Koja je to igra?
Pitanje za TV mode⊠do koje rezolucije gura na tvu?
Lele kablova.
Gde si uzeo ove star wars uramljene slike?
Kakvi kablovi, vidi bananice
Cable menadzmet mi je projekat sledeci od 6 meseci
Temu naravno, ramovi Jysk, sve zajedno nesto fazon 2000 dinara
Jao jel su to one slike na tkanini nekoj? Iskakalo mi kao reklama ranije