Šljamsung
Samsunag
Da ne vucam dva telefona zadržao sam službeni Samsung i metnuo dve kartice.
Duša mi plače za starim Xiaomi-jem…
Sad sam uzeo Samsung i a jok, hvala lepo.
Sledeći mesec nazad na Kineza
Jao ljudi moram da podelim jednu anegdotu sa vama. : d
Naime sad skoro rentao sam jedan frižider za sladoled tu u jednom parku u mom kraju (pošto znam nekog lika iz Frikoma pa smo se dogovorili, da ja to radim za sebe a da njemu tj. njima dajem određenu kintu ili procenat) da ono dok je toplo vreme da probam da zaradim neku kintu i da imam neki dinar, a i ono šljaka je ok, praktično sam sam svoj gazda jer ono nemam nekog dosadnog šefa da mi visi nad glavom, ne radim puno radno vreme (tipa odradim neka 3,4 sata i idem, ajde kad je vikend i lepo vreme malo više ali ok) , lepa je lokacija, ne ustajem rano niti putujem na posao na drugi kraj grada a i ono tamo se samo zavalim u parku i mogu da surfujem po netu, da gledam dokemntarce, podcaste, slušam muziku, čitam stripove, itd (u principu skoro sve ono što bi radio i kod kuće) i ono šljaka mi ne oduzima sad nešto ni previše ni energije, ni vremena ni šta ti ja znam (i ono i dalje mogu i da idem na basket svako veče i da spavam do kasno i da se bavim nekim svojim interesovanjima i da gostujem na Balkan Info-u i šta ja znam).
No na stranu sad o prirodi posla, nego ja krenuo u park na šljaku a telefon mi bio prazan i na punjaču i pitam mamu , ee mama oćeš izlaziti možda uskoro negde, a ona pa možda izađem da vidim neko meso da uzmem i neki paradajiz, ja reko, e super nego ajd molim te ako možeš samo svrati do mene da mi doneseš telefon malo dok se napuni da imam tamo malo neku zanimaciju, ona kao ok važi , i tamo kako sam bio bio neki klinac sa dedom, mali ima možda 4,5 godina i hoće onaj Kontiki sladoled, a deda mu kaže, ne može taj ledeni , boleće te grlo, uzmi neki drugi, a on krene tamo da vrišti, da plače, da pravi scenu, oće taj pa oće taj , ovaj deda ne može da ga umiri, zove njegove roditelje, ovaj mali tamo i dalje drami, pravi scenu , i baš u tom trenutku moja keva dolazi da mi donese telefon, i ona isto gleda šta se dešava, već i njoj bilo malo neprijatno, i ja joj kažem, e jel vidiš mamice, jel vidiš ti to i posle kažeš ja kao razmažen.
Na osnovu uvoda nisam očekivao ovakav kraj sto bi se reklo “ja sam kriv što znam da čitam”
Ti si kriv sto ne baratas sa informacijama vezano za Nintendo
S obzirom koliko ga igram dovoljno znam meni radi sve na obe konzole bez problema. Za druge ne znam
Nije sramota pogresiti, sramota je ne reci “izvini choda pogresio sam”
Sta sam pogresio dragi moj chodice?
Pa rekao sam ti, delis neproverene informacije.
Sve sto sam rekao je provereno. Sve ostalo je neprovereno jer dvojka nije izasla
To ti je isto kao kad vidimo tvoje noge na slikama znamo zasigurno da si ti. Sve ostalo je sumnjive prirode
Sa sve pidzamama koje je nasledio od oca. Made in Yumco Vranje.
Ne bih mogao da živim ko fabri, al lagao bih kad bih rekao da me ne kopka makar malo.
Stvarno su u pravu mudraci kad kažu da je htenje suština patnje. Ako ti ne treba puno, lakše je biti miran.
Oduvek pomalo zavidim chill likovima koji mogu tako – malo prodaješ sladoled, malo ćaskaš o vanzemaljcima, malo blejiš, malo terorišeš susede ponoćnim basketom…
I sad kome je bolje, njemu ili nama što stalno vijamo materijalne stvari.
Ne vijas ti materijalne stvari, samo nisi toliko ledjere i ne mozes da zamislis svoj zivot na takav nacin. Lako je biti takav kad ne zavise od tebe neki ljudi u zivotu, vec obrnuto.
Ali da je Fabri legenda, jeste
Na temu materijalizma, evo upravo otišli u costco, nakupovali svašta, postali smo full kanađani definitivno –
Mogao si spustiti zadnja sedišta pa da dokupite još nešto
Još se tu ne vide dva pečena pileta, mirisalo nam sve do kuće.
Al dobar je ovaj costco, evo ja prvi put ušao, izgleda ko skladište unutra al cene dobre! Na kraju prolaziš rafove žmureći jer te stalno nešto novo mami da uzmeš.
Eto ko primer ta pečena piletina, skoro duplo jeftinija nego u supermarketu. Ja standardno uzmem jedno, kaže lidija, e ma uzmi dva.
Došli gladni, početnička greška.
Novi auto a jedno pile, ne ide