Jasno sve, ali BM mi je ono, fensi “Merak”, kao kul pivo, a ukus njesra. Bio je ok kada se pojavio pre nekoliko godina, ali se vremenom srozao žešće. Od “domaćih” pivi jedino Nektar ima prođu (još uvek) po pitanju kvaliteta i ukusa.
Choda jel su ti ovo neke drugarice? Zassto nas ne zoves brate?
Nema drugo. A brku i itd ne bih ako sam vec planirao da se opijem.
Dal.ti licim ba lika koji je ikada imao drugaricu sta ce mi, da igram pes sa njom
Ne licis brate…
Vise je nalik jednoj drugoj plemenitoj zivotinji. Brat nas Daca
Neka si mi rekao
Pozdrav svima, evo me nazad
Sta bi?
Dobio akreditaciju za Gamescom, prvi put kao Virtualni Kutak, što je poprilično super stvar.
Drugari, ako biste zeleli nekom da ulepsate dan evo vam prilike.
Klinac ima svoj psn id doduse nema frendova sem mene. Ima 8 godina, njeggovi drugari mahom nemaju ps5 ili bilo koji playstation whatsoever. Przi forzu peticu ima platinu na astrobotu koju je izvijao sam s tim sto sam mu pomogao da skonta sta treba za trofej i prilicno suluda vremena u speedrun levelima. I hoce da uporedjuje ta vremena sa nekim ne samo sa ćaćom isto i u forzi.
Vama je to jedan klik na add friend a znam da ce on biti presrecan.
Uglavnom njegov psnid je aleksik2017 pa ko hoce, nek ga doda.
Hvala svima unapred
Nemam prijatelja na psn ali napraviću izuzetak
Poslat Friend Request
Mozes li molim te da posaljes ponovo? Bilo je u podesavanjima da ne moze niko da ga doda u frendove
Done.
Znas kako je dotrcao, IMAM NOVOG FRENDA!!! , hvala jos jednom
Dodao sam i ja
Dodao. Ne znam kako je vama, ali osecam se malo matoro kad vidim u imenu 2017
haha aww super :)) drago mi je što sam malo pomogao
Pa ima nas dosta na forumu koji smo postovali kad su se doticni rodili. Samo cekam kad c neko da napise da se udaju/zene, onda smo bas matori i bas dugo na ovom forumu