Novi stari Linkin Park Sad ima nade da ih vidim uživo
https://www.youtube.com/live/IL1nlWOciL0?si=KHFf7eaNWech41qc
Novi stari Linkin Park Sad ima nade da ih vidim uživo
https://www.youtube.com/live/IL1nlWOciL0?si=KHFf7eaNWech41qc
Pesma kida! Cura se fenomenalno uklopila, love it! Novi album u novembru. Taman ne pokusavaju da zamene Chestera jer je nemoguce, nego evolucija na nesto novo sa starim LP dnk.
P.s. novi bubnjar nosi meta quest 3 u spotu, znaci automatski car.
Da, da, devojka baš kida kako peva uživo. Fino poskidala sve pesme koje su imali, greota da bend propadne sa talentima koje imaju. A i Mike Shinoda kida realno, lik je multi talenat, producent, pravi matrice, svira gitaru, klavijaturu, miksuje, repuje, peva, crta, lik je lud. Ima ona njegova grupa Fort Minor gde je sve rap muzika i album Rising Tide kida.
Ja pre metar dana dobio od njih nagradu AMD majcu, podlogu za miša, podmetač I kutiju za klopu sa priborom. Dobri su i ima neki podcast insert coin se zove gde je Quzma bio gost i pričao 3 sata neprestano o igrama. Čovek je kralj po meni, ranije dok sam čitao SK(pre 15-20 god) bio mi je iritantan ali sad mi bas po taman.
Apsolutni kralj domaceg gaming novinarstva. Mada cela ekipa je genijalna, bas su oldskul, pravi okoreli PC gameri, a i zanimljiviji su od vecine amera za gledanje/slusanje. Ovo nisam kacio ja mislim, evo jos Qzme kome nije dosta
Razmisljam da krenem u teretanu. Samo lezim i jedem, bas treba malo da se aktiviram
E ljudi jel neko skuplja ove Hachette-ove Marvel stripove koji izlaze svake druge nedelje i ako kupujete da li uzimate svaki broj ili samo povremeno i one priče koje vas zanimaju ili kako i koji su vam do sad bili najbolji brojevi ili koje najviše isčekujete ?
Ja uzimam samo one priče što me zanimaju i što mi se čitaju jer kupujem i čitam i dosta drugih stripova, što francuskih, što DC/Marvel, što od nekih drugih američkih nezavisnih izdavača , što nekih Boneli, što i nekih domaćih (recimo pohvalio bi serijal Vekovnici koji je zaista fantastičan) i šta ti ja znam tako da od ovih nabavljam samo one priče koje me zanimaju ali mislim da su ova Hachette izdanja super stvar, onako sa tvrdim koricama, dosta kvalitetna, dovoljno velikog formata po onako vrlo korektnoj i pristupačnoj ceni od 1200 kinti (ili 10 evra).
Štogod izgleda
Ово је за полицу, греота пипати
s masne ruke
Yeah, tell that to my kids
S pleKane metalske
Odma navlake na analoge I bez pritiskanja
Jel ove oči na touch pad-u imaju neku animaciju, tipa da se mrdnu, trepnu ili sl…? Bilo bi kul da imaju kao u igri.
Ovo su nalepnice sa alija za 0.6$ sa sve transportom
Ma jok, odštampane su oči na touchpad-u.
Da su oči nekako animirane sumnjam da bi džojdžek imao redovnu Dualsense cenu
sta kazes nije animirano
jel ima ngde u prodaji ili je svuda rasprodat
ne mogu i dalje da prezalim sto nisam uzeo firza horizon dzojped za xbox, ta limitirana izdanja su zeznuta
e da, jel ce za ps5 pro biti unapredjen dzojped ili isto ovo?
Nema nigde odavno, nažalost. Ja sam ovaj DS prednaručio sredinom avgusta.