I mi smo svi silent generation, ćutimo dok nas jašu razne lokalne i bjelosvjestske protuve. Moja generacija recimo je promašena skroz, hebala nas je generacija prije nas i hebe nas i dalje u zdrav mozak dok ne pocrkamo svi. Gomila bezmudaša, beskičmenjaka i svakom ljubiguzluku sklona generacija. Šovinisti, fašisti, lažni moralisti, kvaziintelektualci iz opanaka, kvazivjernici, nedavači Kosova, teoretičari zavjera, gurui i ostali prodavači magle, ekonomski magovi sa rupom na čarapi, samoprozvani influenseri, ku*ve i rijaliti retardi, svega ima samo čovjeka nema ni na mapi.
Ne diraj nam ku*ve. Trebaće nam kad tad ![]()
Ovo se kod nas primilo i koristimo te termine jer je nekako postalo globalno ali to su klasifikacije koje odgovaraju zapadnjačkom svijetu, kod nas ne nose nikakav socio-politički značaj.
Kod nas bi bilo nešto ovako:
Svaka čast za rad![]()
![]()
![]()
43
nemoj tako ![]()
![]()
![]()
Jao ljudi sad malopre prolazi jedan lik sa dva klinca u parku, neka dva manja dečaka i oni sad navalili hoće sladoled, a ćale kao ne može već ste jeli sladoled danas a i nisam sad pare ovde, a oni navalili hoće pa hoće, a ćale će njima, alo bre nemojte da me nervirate, oni i dalje hoću sladoled hoću sladoled , a ćale će , e kad budemo došli kući tražete mi da gledate crtaće na Netflixu ali ćete malo moj kurac da bindžujete. ![]()
Fantastično vaspitanje. Nije ni čudo što danaśnja deca još nisu krenula ni u prvi razred, ali zato psuju sočno kao da su treća godina srednje.
Sto si takav, ovako tople ljudske price me uvek oraspoloze ![]()
Ja sam očekivao da će čika Fabri da se otvori za dva sladoleda kad ono ćorak ![]()
Bukvalno i ja pomislio da se izbacio barem da dva rumenka. Ali kad bi deci kupovao rumenka, ne bi imao za njegove teta milfare. ![]()
Ma ja tamo sedeo zavaljen pod suncobranom i slušao neki podkast, ono jedva da sam ih i registrovao, a i šta ja ima da se mešam.
Znaš to se u principu ne radi jer možeš da upadneš u neprijatnu situaciju jer ti sad nekom klincu hoćeš da daš sladoled ali ti nikad ne znaš kako i na koji način to može da bude protumačeno, možda roditelji pomisle da ti sad njemu pokušavaš da uvališ sladoled kako bi ti oni kasnije doneli pare a mogu i da kažu, alo bre šta ti ima mom detetu da daješ sladoled, šta kao ja sam klošar pa nemam 100 kinti da mu kupim sladoled, brate ako sam mu reko da ne treba da jede sladoled onda ne treba da jede sladoled i šta ti tu ima da se mešaš ono gledaj si svoja posla , tako da ono to se generalno ne radi osim ako eventualno baš ne znaš ljude ili ako ne znam slučajni naleti neki drugar, komšinica ili neko koga znam ili možda neko svrati da mi malo pravi društvo pa ono kao častiš ga sladoledom ili sokom, mislim i sa foruma neko da mi navrati u park verujem da bi ga častio sladoledom ili barem gledao da mu ne naplatim ali kad se radi o skroz nepoznatim ljudima (pogotovo nečijoj deci na koju su svi roditelji osetljivi) takve stvari se u principu ne rade kako ne bi razmišljao na koji način to neko može da protumači ili kako eventualno ne bi došlo do neke neprijatne situacije.
Da sretnes chodu expo caci jel bi mu kupio sladoled da lize? ![]()
Dao bi mu stopi. Ćaci fetišar.
Iskreno nemam pojma ni ko je to niti o kome se radi uopšte. ![]()
Ti si brate srecan covek ![]()