Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Stvar je u tom što ja volim da se akam sa ovim tehnikalijama, a imam i OCD da mora sve da mi šljaka cakum-pakum. :grin:

A i pretplata 0,9€ za mjesec, uzmem odmah 13 mjeseci. :rofl:

Široko.

3 Likes

Ovo smo mogli i mi (ja) da ti kazemo, isto je za LG. S tim sto mora da se koristi proxy DNS (umesto VPN) za inicijalno podesavanje, pa kad proradi, mozes da se vratis bez DNS na srpski store gde rade sve “nase” aplikacija (HBO itd..)

Meni stiže prošle nedelje poruka od Yettela, da od 27. 01. Svako ko aktivira Sky Showtime imaće paket sa reklamama, a svi koji imaju sada aktivirano ostaju sa trenutnim paketom, do sledeće promene paketa..

I neverovatno je kako smo obrnuli ceo krug, svi smo plaćali streaming servise kako bi između ostalog gledali sadržaje bez reklama, kada i koliko želimo.. Sada su svi postali alavi i ubacuju reklame u svoje pakete.. Verujem da ćemo se uskoro vratiti na sobne antene, ili one satelitske da hvatamo nemačke kanale, koje su imali samo gastarbajteri i buržuji kada sam bio klinac :sweat_smile:

1 Like

Kako je krenulo, ja se uskoro vracam na pirateriju. Vec duze vreme merkam neki server da metnem

Ulepšalo dan :

Stigao tako dugo očekivani Marti Misterija i Nejtan Never krosover Multiverzumi, jedna obimna knjižurina na preko 600 stranica i ima bome jedno par kila u njoj. :blush:

Inače ako nekog zanima ovaj krosover sadrži 4 redovne epizode Nejtan Nevera (epizode 401,402,403 i 404), 1 redovnu epizodu Martija Misterije (originalna epizoda 417) i još 3 kraće priče i to sve čini jednu povezanu priču i sagu koja je nastavak na one 3 epizode i 3 MM & NN krosvera koji su izašli u Zlatnoj Seriji a mislim ujedno i kraj te zajedničke sage Martija Misterije i Nejtana Nevera.

4 Likes

Gospodja me obradovala :grin:

9 Likes

Jel auto čitav? :grin:

4 Likes

Hahahaha odlican :smiley:

1 Like

Sranje… Odličan bend :pleading_face::saluting_face:

2 Likes

au jel me zajebavas…

1 Like

Ljudi sve mi se više muči da se nalazim u ovoj našoj maloj zemlji na balkanu, svuda neki ludaci.

Neki lik u zemunu, isekao ljudima gume na 40 kola, uključujići i meni u subotu, kada sam išao kod koma na rodjendan. Izbušio mi prednju desnu i zadnju desnu gumu na kolima, ceh sve sa kupovinom novih guma i namaštanjem istih 35.000 RSD. Da mu se naj…m svega po spisku. Totalno nove zimske gume, mi upropastila budala.

Kolegi probali da skinu tablice sa kola, kao i još gomili ljudi u Novoj Pazovi, tatalno mu branik iskrivili. Ovo je postalo ludilo mozga šta se dešava sa narodom, sve neki ludaci.

Totalno pokvaren vikend :face_vomiting:

9 Likes

Ma bolestina teska. Ovo je vise neizdrzivo.

Pre neki dan lik ide i pokusava da otvori kola redom po Ledinama. Bez blama negde oko 8 uvece.

Svadja na svakom cosku. Svi nestrpljivi. Najvise mrzim u radnji, 3 coveka na kasi, iza mene disu mi u vrat i cokcu, cupkaju u mestu sto nije brze. I onda shvatis da je sve to traje maks 10min.

2 Likes

Meni da poklanjate stan u Beogradu ne bi došao da živim tamo pa ne znam šta da je, najgori mogući grad u Srbiji nakupio se svakakav šljam po celom gradu prosto ludilo, kriminal, narkomani, pijanci, uličari, prosjaci i raznorazni profili ljudi, ogromne gužve i jurnjave na sve strane (naravno da ima i fonih ljudi, ali pored ovolikog broja ovih ludaka ne dolaze mnogo do izražaja) bukvalno tamo odem samo kad moram, tako sam jednom šetao ulicom brate ono je užas ljudi bukvalno trče pored mene i to zbog čega pa da ne bi čekali semafor, jedini ja šetao lagano svi ostali samo jurcanje neko, a ja šetak i posmatram dok prolazim pored raznih likova, jedni prose i kukaju drugi plaču na sred ulice, treći par koji se svađao na sav glas i itd. I jedna stvar koja je najviše primetna, a to je da apsolutno niko ne obraća pažnju svako okrene glavu i tera napred.

Mogao sam još stvari da napišem al sam iovako dosta odužio, u suštini Beograd je najodvratniji grad za život.

@MladenVR nemoj da sam te čuo da dobaciš nešto… :laughing:

5 Likes

Ima toga svuda zato sto nema posledice.. Znam za lika i svi znaju u kraju sporadicno izbusi po 20 kola za noc sve gume. Poskida tablice i nikom nista..

Zasto pa murija kaze ne mozemo nista. Da ga neko prebije taj bi najebao.. Sve je naopako.. Batina je bre iz raja izasla..

Samo batina i da vidis. Da takve lepo izlomi neko i to murija prva to se ne bi desilo vise nikada.

5 Likes

Na tu temu.. Kao sto rekoh.. Na zalost sve na dugom stapu.