Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

objasni “praviti decu iz dosade”. To nikad nije dosadno :smiley:

Ulepšalo: Upoznao sam najneverovatniju devojku u svom gradu. Starija je od mene 2 godine, (ja imam 18 inace :slight_smile: ), nesigurna je, obozava sci-fi, Mass Effect, Assassin’s Creed, Game Of Thrones, The Dark Knight-a…ma sve!

S****lo: Kada sam saznao da studira u inostranstvu i skeptična je što se tiče veze na daljinu. (U Srbiji je uvek kada joj ne traje semestar, znači 2 puta po 3 meseca).

Šta raditi? Ovakvu teško da ću ponovo naći. :smiley:

Mlad si, ne opterecuj se nesto previse. Naravno, pokusaj da ostanes u kontaktu ali upoznaces ti jos dooooosta devojaka, no worries. :wink: Inace, iz iskustva znam, da veze na daljinu nikako ne uspevaju (imam 22 godine).

bolje nemoj mnogo da se zanosis. osim neke prolazne avanture, ne vidim kako bi moglo da uspe. nemoj ni slucajno da se zadrzavas u “friend zoni”, duze od nekog minimuma dok je malo ne upoznas… tih par meseci godisnje da ne protracis, si cuo :slight_smile: jer ce i ona gledati da iskoristi dok se ne vrati u dosadan zivot i obaveze. ostani naravno u konktaktu…

+1 I concur!

ma bre spucali ste momka. Go for it uzivaj, videces dalje sta ce biti. ako krene dobro, super, ako ne ko ga j*be.

Ko kaže da sam u friend zoni? :smiley:
Samo kažem, hteo bih da pokušamo na daljinu, mislim, nije da odlazi na drugi kontinent, radi se o Slovačkoj, nije na kraj sveta.

P.S.: Sada mi se ni PS3 ne igra, pu! xD

pff ako je u bratislavi, ima Hricko da te odveze za 5 sati, ako je u Nitri 5.5, ti poceo da pricas ko da studira na Britanskim Antilima :smiley:

:smiley:
Sada sve zavisi od nje. Ja sam rekao svoje, da sam spreman da pokušam i da to nije nemoguće.
Ostaje da se nadam najboljem. :slight_smile:

bre kakve veze ima na kom je kontinentu. ona treba da resi u glavi sta hoce. to ti je poseban kontinent…

no dobro, ja nesto ne verujem ni u veze na blizinu, tako da, ko sam ja da delim savete. :slight_smile:

Nemožemo sa njima, nemožemo bez njih. :smiley:

Ovo. Znam iz iskustva. Daljina je samo izgovor za nešto drugo. Ako ste vi jedno za drugo, ama baš ništa nije prepreka.

Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2

E, ali zamisli da izađeš sa nekom devojkom i prvo što te pita je “Kako napreduješ sa The Last Of Us?”

Mislim…:smiley:

Ne puštaj! :smiley: haha

Meh, pass, da me pita kako napredujem sa Fifom, odmah bih je zenio. :smiley: Imao sam ja jednu devojku koja je bila zaludjena sa Assasins Creed-om. Posle nekog vremena, to pocne da nervira. :wink:

Moja bivša je bila samo zaluđena. U tom smislu što je bila luda :smiley: Tako da je bolje da je luda za nečim, a ne doslovno haha

Čestitam :beer:

Ma, ja sam se sad preselio u ovaj drugi stan, i opremam njega, tako da izdavanje drugog može da sačeka do septembra, e tad kreće zajbancija sa oglasima, pa priča sa potencijalnim “klijentima”, određivanje kirije, i ostale zavrzlame, tako da ću tu zajbaciju da ostavim za malo kasnije

Danas sam saznao da je jedan od meni omiljenih fitness takmicara i trenera, Rob Riches, bio pozitivan na testu za steroide. Tugica

Uljepšalo: GTA V Gameplay Trailer :smiley:
S****lo: Ko će čekat’ da igra izađe :frowning:

ulepsalo: ah well nuttin’ much :smiley:
sdrndalo™ :smiley: : zubar i ja part 2… zakla me covek, sve sam se preznojio, u cetvratk part 3… i zavrsavamo trilogiju :slight_smile: