Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

U cemu konkretno?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Na chucka

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Da ali Šabac je debelo poplavljen, receno mi je samo 30cm da poraste nivo save i nema struje. Sto se tice Obrenovca ne znam nikoga ali je zesce porastao nivo. Od 4 ukljucenja za auto put samo na jedan u Smederevu moze da se koristi, bio sam danas popodne do Beograda, kisa pada ko blesava a samo 10km izvan od Beograda ne pada, cudo. Pored autoputa sve reke.

Sent from my iPhone

Ulepsalo : Pomogao ljudima iz poplavljenih krajeva velikom kolicinom stare odece i malo hrane :slight_smile:

Ulepsali : Do sad bio u obrenovcu sa starijim burazerom, tamo vlada haos samo to mogu da napisem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulepsalo:Evo me ispred Kombank Arene gde iscekujem ukrcavanje u autobus i put prema Sapcu,nadamo se svi najboljem…

Drago mi je da se ovoliko ljudi odazvalo a i Pecincani su pokazali da imaju veliko srce,i da su dobro organizovani.

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Svaka cast, srecno

Nazalost nismo svi otisli u Sabac,odabrano je samo oko 200 ljudi koji du najspremniji i najiskusniji,mi ostali cekamo i bicemo u pripravnosti a najverovatnije da kad se zavrsi vandredno slanje biti poslati u neki od gradova koji su poplavljeni…
Bar tako su rekli na megafon koliko sam razumeo…

EDIT:Evo upravo posle posta saznajem da reka Sava preti mojoj opstini tacnije selu Kupinovo,toliko preti da celo selo moze biti preplavljeno i vrv sad tamo idemo da stavljamo nasipe…
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

Ovog matorog treba javno stre*ati !

E na svu ovu muku mene muci nesto deseto, mnogo mrzim kad cujem pesmu a ne mogu da izvalim reci da bi je nasao, u pitanju je nesto sto je izaslo skoro, ide neko zvizdukanje u refrenu, neki house pop fazon pesme… Ajde ako neko zna nesto neka ostavi link pa da vidim jel to to ili ne i nije Flo Rida da se razumemo heheh

i odjednom mozak proradi, setio sam da sam jos pre memorisao to u malom mozgu da nadjem

Ukljucis Shazam na telefonu i problem resen. :slight_smile:

Ma znam nego dzaba kad u tom momentu ja vozim i menjam stanicu i pesma se zavrsava ja dok izvadim telefon ode mast u propast, mada uvek nadjem svaku pesmu koju cujem tako da nije frka, snalazljiv sam za to… Mada ovo sad kad sam cuo prvi put bilo je reebok or nike fazon :). Prvo sam cuo my jackeT, pa onda jackie chan… Uzas hehhee

Onda ukljucis posle shazam i dok se jos secas melodije pevas dok ne prepozna pesmu. :smiley:

Otpada opcija, sluh mi je NULA :slight_smile:

Ulepsalo:uradio juce update za xbl
Shebalo:trazi update za igre inace ide sign out sa xbl,if you decline an update for app you will be signed out of xbl,svi update su oko 5mb ,* samo za gta 5 oko80 mb ali nema veze haa snacu se

Pa skini,šta te košta da sačekaš malo…

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ispunilo :

Bio na makisu danas sa drugovima, 3 sata smo punili dzakove, vezivali i ubacivali u kamione. Bila je velika kolicina ljudi i rad koji smo ucinili je enorman, a atmosfera krajnje prijateljska i vesela :slight_smile:

Ulepsalo> Ova bakuta.