Okupila se ekipa u Valjevu!
@Stefan92 je domaćin, a nas ima sa raznih strana.
Tu su još i @Milan89SD, @xX8Lampard8Xx, @SlobeX i čekamo da dođe @lark.
Hvala Live servisu što me spojio sa ovim sjajnim momcima, i evo, posle puno godina konačno i da se sretnemo uživo.
Halo ekipa. Zašto ste se sazuli?
Da ne ogrebete bambusov parket? hahahaha
Au ninja al si propao ! hahahahaha
(level 6)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1330779773676037&id=100002320805171
Neki debil pre neki dan bacio svog africkig jeza napolju. On ne bi preziveo 2 dana sam napolju, sva sreca ova devojka ga nasla.
Ako neko hoce da ga udomi mozda, briga oko njega je minimalna s obzirom da jezic spava 18 sati dnevno
Malo je reci da je lik debil. Trebalo bi njega baciti negde u jamu, pa nek se pati / crkne od gladi i zedji. Sta uzimaju zivotinje(mislim na svakojake kucne ljubimce) ako se nece brinuti o njima, trebao ga je dati negde u udrugu zivotinja, oni bi ga lepo udomili-nasli vlasnika koji ce se brinuti za njega.
Haha…nisam ja na tim slikama. Morao je neko i da fotografiše!
Evo nas ovde, svi zajedno, ovim redom:
@Milan89SD, @ninja, @Stefan92, @xX8Lampard8Xx, @SlobeX
Onda je Milan extra propao! hahaha ! Uglavnom vas znam. Pomešao sam tebe i milana mislio sam da si smršao!
Bravo momci, bitno je druženje braće gamera, svaka pohvala za skup.
Samo da niste sazuveni bilo bi još lepše!
hahahahaha
I pored onakvog izbora pića neki sokići na stolu, đusevi, mineralna voda… Momci… veliki minus
Žao mi je što sam bio sprečen da vam se pridružim, ne sumnjam da ste se dobro proveli
Imas snimke u grupi na fb-u
Oni koji su vozili nisu pili, malo nesto viskija i piva kako ko, a ja i stefi smo lepo cirkali flasu burbona i posle izasli tu u grad u neki klub, ja on i lark na krstko popili jos 3-4 piva i razlaz.
Sad tek sliku vidim. Brate najlepši sam, najveci kd imam, sta jos treba
Edit mada i nesa je zestoka konkurencija
Lark neka prica o fifi
Daj da se i ja oglasim posle 101 godine na forumu
Šta reći lepo je bilo meni jeste barem nadam se iskreno da je tako bilo i ostalima i da će se ponoviti u skorije vreme
Pa niste bili na izboru za mis ! hahahahaha
Neša stara kajla, ako niste za njega pripremili sanduk piva veliki propust organizacije !
Ma kakva vožnja, na takve događaje se vodi gaming buddy koji ne konzumira alkohol.
Ljudi moji,
Ponedeljak…Mrzim ovaj dan jos od Skole…pa jos na poslu a ovi sastanci od 8h do 13h pa dokle vise…Svaki ponedeljak jedna te ista prica… jedno te isto… Kao vampiri da su me posisali…Jedva gledam… kao zombi sam.
A zamisli tek kako je ovima sa ozbiljnim i odgovornim poslovima koji ne sastance od 8 do 13h
Btw, i kod mene isto… sastanci do 15h. Nemam nekog specijalnog razloga, niti mi je nesto spektakularno dobar vikend, ali sam u poslednje vreme extra smoren ponedeljkom.
Znači nisam jedini… Sastanci, pa na posao. Džaba mi space shuttle kući, kad nemam vremena za njega.
Fuck my life…
@Akiris, hvala za novi nick
Gledam jutarnji program, kad ono prilog o gameingu u Beogradu, 27.og… Kaze dodjite 27og da se druzimo i da vidite konzole koje Srbija nije videla, da vidite najnoviju VR tehniku koja tek dolazi kod nas… A meni kroz glavu prolazi "E kakvi ste vi levati… Konzole i tehnika koju jos nismo videli?! Nisi ti videla i bila na XBR. "
Meni pukao save za fallout 4, tako da sam se smorio kao crnac i solariumu… Ajde onda da probam da nastavim mrtvi AC revelations, ako me opet ne smori i ne obrisem ga
Nije valjda da nisi imao rezervni save? A autosave?
Pfff… N00B