Šta trenutno slušate? - Vol. 3

1 Like

Novi Body Count :fire: :fire:

1 Like

Neprevazidjeni Crvenko, naš brat iz Crvenke (opština Kula). :wink:

2 Likes
3 Likes

sasvim korektna stvar.

1 Like

Kakav je ovo dr Iggy flow uz tresh metal bem ti :sweat_smile:

Pa uvek je Mike Shinoda repovao od kad je Linkin Parka pa do sad :joy:

Ova pesma pravo iz godine 2000. Fenomenalno. Emy, flow od Mike-a je on point, a u pozadini grebe Mr. Hahn. Mislim da mi je ovo možda omiljena pesma sa albuma. Liči na one step closer baš, onako spiritualni naslednik. :grinning::metal:

Inače stigla mi danas viny ploča od novog albuma :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Pa po meni ono korektma stvar ali ništa više od toga, imaju oni daleko boljih i autentičnijih stvari, nekako mi ovo deluje pomalo generično i kao već vidjeno milion puta do sad.

1 Like

Spremaj se onda za Nova Rock :joy: Sviđa mi se što idu na taj neki fazon prvih albuma pošto je i ta pevačica rekla da je veliki fan ta dva albuma i da je to nateralo d akrene da peva i “urla” tako i sl.

@djomla43 Mike Shinoda se zove taj lik koji repuje, lik i peva, pravi matrice, producent, crta covere, lik je multitalenat za tu grupu. :joy: Plus ima solo rap album, grupa se zove se Fort Minor, a album Risin Tide. Tj ima još jedan album pre toga. I u saradnji sa još jednom rap grupom sa kojom je stalno pravio pesme, Styles of Beyond su napravili par legendarnih pesama od kojih je jedna ni manje ni više nego ova

A i ovu pesmu možda znaš

2 Likes

Jednom da se slažemo :rofl:…realno ništa nije, niti će biti blizu Meteore i Hybrid Theory-ja…

Mada ovo novo sa ovom ribom je opet bolje nego onaj One Republic momenat od pre skoro 10 godina. :rofl:

1 Like
1 Like
1 Like

Nešto lokalno :love_you_gesture:t2:

Kendrick ubacio i Wayne-a u kombo :joy: Ako Wayne zine opet, ovaj će da sahrani celu njihovu diskografsku kuću sa sve Drake-om. :joy:

Nije ga ništa “strašno” potkačio :grin:
Mislim da im je oboma pametnije da ne čačkaju previše mečku. :grin:

Pa da, čisto ga pomenuo :joy: Kad ovaj cmizdri što ga nisu izabrali za Superbowl. Wayne nije battle reper, ovaj bi ih sahranio sve, sa sve onom kljakavom Nikki :joy: Bolje nek ćuti, nek kaže hvala lepo i nek tera dalje :joy: A i ovaj Snoop je isto funjara :joy:

1 Like