sasvim korektna stvar.
Kakav je ovo dr Iggy flow uz tresh metal bem ti
Pa uvek je Mike Shinoda repovao od kad je Linkin Parka pa do sad
Ova pesma pravo iz godine 2000. Fenomenalno. Emy, flow od Mike-a je on point, a u pozadini grebe Mr. Hahn. Mislim da mi je ovo možda omiljena pesma sa albuma. Liči na one step closer baš, onako spiritualni naslednik.
Inače stigla mi danas viny ploča od novog albuma
Pa po meni ono korektma stvar ali ništa više od toga, imaju oni daleko boljih i autentičnijih stvari, nekako mi ovo deluje pomalo generično i kao već vidjeno milion puta do sad.
Spremaj se onda za Nova Rock Sviđa mi se što idu na taj neki fazon prvih albuma pošto je i ta pevačica rekla da je veliki fan ta dva albuma i da je to nateralo d akrene da peva i “urla” tako i sl.
@djomla43 Mike Shinoda se zove taj lik koji repuje, lik i peva, pravi matrice, producent, crta covere, lik je multitalenat za tu grupu. Plus ima solo rap album, grupa se zove se Fort Minor, a album Risin Tide. Tj ima još jedan album pre toga. I u saradnji sa još jednom rap grupom sa kojom je stalno pravio pesme, Styles of Beyond su napravili par legendarnih pesama od kojih je jedna ni manje ni više nego ova
A i ovu pesmu možda znaš
Jednom da se slažemo …realno ništa nije, niti će biti blizu Meteore i Hybrid Theory-ja…
Mada ovo novo sa ovom ribom je opet bolje nego onaj One Republic momenat od pre skoro 10 godina.
Kendrick ubacio i Wayne-a u kombo Ako Wayne zine opet, ovaj će da sahrani celu njihovu diskografsku kuću sa sve Drake-om.
Nije ga ništa “strašno” potkačio
Mislim da im je oboma pametnije da ne čačkaju previše mečku.
Pa da, čisto ga pomenuo Kad ovaj cmizdri što ga nisu izabrali za Superbowl. Wayne nije battle reper, ovaj bi ih sahranio sve, sa sve onom kljakavom Nikki Bolje nek ćuti, nek kaže hvala lepo i nek tera dalje A i ovaj Snoop je isto funjara