Ode i on…
Bas sam sad napisao u drugoj temi. (pa ajde prekopiracu poruku).
Iskreno bas sam se smorio kad sam cuo nocas, eto nakon DMX-a prosle godine napusti nas jedna legenda Hip Hop-a i jos jedan od mojih muzickih heroja.
Izgleda da je bilo nesto iznenada jer sad nedavno je imao neke nastupe, video sam da je pre nekih mesec dva imao nastup u Kolumbiji i mislim da li i u Brazilu i jos negde u Juznoj Americi a nakon toga imao je i evropsku turneju i bio je u Francuskoj, Danskoj, Svedskoj, Gruziji, Holandiji i Belgiji (doduse najvise je nastupao po Skandinaviji, odnosno Svedskoj i Danskoj) i imao je opet zakazan nastup sad u Oktobru u Norveskoj, ono odlicno se drzao, bio vrlo vitalan i kao i uvek njegovi nastupi su bili izuzetno energicni i atmosfericni, ono djipao je kao kengur sa svojih skoro 6 banki.
Imao je nekako tu specificnu pojavu i harizmu da je delovao kao jedan od onih likova koji su “besmrtni” i koji nikad nece umreti.
Inace imao sam to zadovoljstvo da odem na jedan njegov nastup, da ga slusam uzivo kao i da se slikam sa njim, bio je kod nas onda negde 2006/07 , nastup je bio tamo u Expu na Novom Beogradu (mislim da je to bilo i otvaranje tog Expo-a).
Bas mi je zao sto nemam vise tu sliku jer slika je bila na nekom starom telefonu (koji ko zna sad gde je) a pritom je slika bila ocajnog kvaliteta jer su to bili tek oni prvi telefoni sa kamerom koji su se pojavili.
Sve u svemu greota coveka, bas sam se smorio kad sam cuo.
Nek mu je vecna slava.