Šta trenutno slušate? - Vol. 3

3 Likes
2 Likes

Ode i on…

Bas sam sad napisao u drugoj temi. :frowning: (pa ajde prekopiracu poruku).

Iskreno bas sam se smorio kad sam cuo nocas, eto nakon DMX-a prosle godine napusti nas jedna legenda Hip Hop-a i jos jedan od mojih muzickih heroja.

Izgleda da je bilo nesto iznenada jer sad nedavno je imao neke nastupe, video sam da je pre nekih mesec dva imao nastup u Kolumbiji i mislim da li i u Brazilu i jos negde u Juznoj Americi a nakon toga imao je i evropsku turneju i bio je u Francuskoj, Danskoj, Svedskoj, Gruziji, Holandiji i Belgiji (doduse najvise je nastupao po Skandinaviji, odnosno Svedskoj i Danskoj) i imao je opet zakazan nastup sad u Oktobru u Norveskoj, ono odlicno se drzao, bio vrlo vitalan i kao i uvek njegovi nastupi su bili izuzetno energicni i atmosfericni, ono djipao je kao kengur sa svojih skoro 6 banki.
Imao je nekako tu specificnu pojavu i harizmu da je delovao kao jedan od onih likova koji su “besmrtni” i koji nikad nece umreti.

Inace imao sam to zadovoljstvo da odem na jedan njegov nastup, da ga slusam uzivo kao i da se slikam sa njim, bio je kod nas onda negde 2006/07 , nastup je bio tamo u Expu na Novom Beogradu (mislim da je to bilo i otvaranje tog Expo-a).
Bas mi je zao sto nemam vise tu sliku jer slika je bila na nekom starom telefonu (koji ko zna sad gde je) a pritom je slika bila ocajnog kvaliteta jer su to bili tek oni prvi telefoni sa kamerom koji su se pojavili.

Sve u svemu greota coveka, bas sam se smorio kad sam cuo. :frowning:

Nek mu je vecna slava.:pray:

2 Likes

Jos jedan zaista super odradjen remix. :wink:

1 Like

Po meni jedan od najjacih i jedan od najpotcenjenijih MC-jeva.

Ja u zadnje vreme tučem samo Heavy varijante. Puštajte pesmu na sopstvenu odgovornost. :joy:

Iskreno ne znam ko je ova riba ali ovde je pokidala , strasan glas i flow. :wink:

1 Like

Dok se uci, malo Hans u pozadinu cepa. Ovo je onaj izvorni, old skul instrumental. Ovo se slusa u hoodovima i dan nas, ono, bas crnacki instrumental, u svakom smislu, definicija instrumentala. Hans je pokidao ovaj remix… :grin:

1 Like