FYI, ako ćeš da stavljaš video koristi dugme za dodavanje videa u post.
Na muziku ili blud i razvrat na tim zurkama? 
Belgrade Banging. Dobre zurke prave u Mixeru. Imas grupu na fejsu pa vidi tamo. Bio sam na poslednje 2 i mogu ti reci da su bas bas brutalne…nebi ni otisao tamo da nisam osvojio karte za zurku
Kad sam video sta je to…dao sam 1000din za upad 
Na muziku. ![]()
Ne mogu da verujem da je bila zurka pre 3 dana. ._. Hvala ti u svakom slucaju da znam za ubuduce. Kako je bilo?
Bila je predobra. Doduse Sick Individuals se nisu pojavili…zbog strajka na aerodromu let im je otkazan -.- Rekli su da ce biti besplatna zurka u znak izvinjenja…Nadam se u sklopu Belgrade Banginga
Nikad pre nisam video takvu zurku u Srbiji…nije kao da sam puno izlazio…tek mi je 19, ali nisam cuo za takvu vrstu zurke ovde…
Veruj mi, vrlo je pozitivno sta se desava u poslednjih godinu-dve na sceni, jer je Beograd bio ruglo. Ja imam 24 godine, i mislim da sam u zivotu izasao na neku zurku (ne racunam rodjendane) max 10 puta. A ne zato sto mi se nije izlazilo, nego je ponuda bila krsh. Jedino gde mozes da izadjes su mesta gde se slusaju Stoja i Ceca, a opet na drugom kraju su underground klubovi u podrumima bez ventilacije, koji su poslednji put oprani pre 40 godina, i u kojima se pusta neki rok na probijenim pojačalima koja krče kao da neko radi scratch sa gramofonskom pločom. Tako da onaj Serbia Wonderland, i ovaj Banging na koji si mi sada ukazao mi se veoma svidjaju. Ja inace dominantno slusam hardstajl, a na Wonderlandu je prvi put u Srbiji bio hardstajl izvodjac i to je bila ona DJ Stephanie. Koliko je bilo ulaz na ovu zurku? Znam da sve sto se odrzava u Mik**** nije nimalo jeftino.
Nije dobro nego zarazno do bola !W!