Šta trenutno igrate? (2025)

Mislim da je vreme da se penzioniše mališan i da predješ na većeg brata :slight_smile: Ja sam malo zagazio u igri, i nemam apsolutno nikakvih problema na Series X.

За неких месец и по-два ми је у плану да пређем на Х, једини је проблем што баш мало огласа сад има на кп, а и то што има буде по нереалним ценама (све преко 350е се не исплати дати).

1 Like

Slaba ponuda, zbog toga su i cene primetnije veće nego li za PS5. Ja sam nekako uvek nailazio i uspevao da prvi uhvatim dobru ponudu kada su Xbox konzole u pitanju. Skoro je naš član prodao Series X za 40000 dinara, što je sasvim okej cena.

Sta da igram? Pomagajte haha. Ceo zivot wow igram. Treba mi neki SP koji nije kompleksan. Sta god sam probao mi ne drzi paznju. Nije bitna platforma. Voleo sam Skyrim da igram, presao sam ga 3 puta, trenutno igram GTA 5 po 10i put, al hocu nesto novije. Problem je sto nemam zelje da ucim mehanike igre, pa recimo Elden Ring koji mi deluje zanimljivo pada u vodu. Takodje bilo koje souls like igre.
Ima li spasa? :smiley: U stadijumu sam gde zelim da kad dodjem sa posla, odigram nesto lagano bez da se znojim

1 Like

Brate neki roguelike je meni spas. Pogledaj Roguebook, slay the spire ili Monster Train (poslednje dve przim na telefonu sad).
Ako pak hoces neku akciju onda Devil May Cry 5, Bayonetta, Darksiders 3 (ili dvojka, nedavno je dobila fps i resolution boost)

Da ti kažem odmah da nemaš uopšte series X na prodaju. Drugar pre par dana hteo da uzme, prevrnuo ceo kp i niko živ nema na stanju. Pisao je sa oko 25+ ljudi i niko. Cene su 550e pa nagore ali i sa tom cenom ih nema uopšte na stanju. Imali smo sreće da imam drugara koji je u Beču uzeo pa smo dovozili ovde inače ovde nigde nećeš naći konzolu u ovom trenu. Ali ima polovnih, ako je za verovati oglasima.

1 Like

Ма нисам ни мислио на нов хаха, тренутно има пар половних на огласима, видећу свакако какво ће стање бити у мају/јуну кад будем планирао да га купим

1 Like

haha kakav problem :rofl:

Mozda God of War? Tu jedva da imas ikakve mehanike, sem ako hoces da se udubis. A igra je bas spektakl.

Ma ne znam sta bih ti preporucio, previse ima svega! Diablo? Astrobot? Avowed? Evil West? Suvise ti je siroko pitanje, a dobrih igara kolko oces.

1 Like

The Callisto Protocol би ти онда лепо легао

1 Like

Zivot previse kratak da bi se igrale osrednje igre.
Sto kaze @n00dle mozda bi mu sada najvise God of War legao.

1 Like

Od kog dela da pocnem? Ili mogu najnoviji da uzmem?

God of War (2018) → God of War Ragnarok → God of War Ragnarok: Valhalla

Bice ti dovoljno za neko vreme.

1 Like

Ovo ce odma na delete. :joy:

1 Like

Juuu koji delay i input lag ima ovaj Ass Creed na Series X u Quality mode-u… Reakcija svake akcije na pritisak bilo čega nakon pola sec barem. Bilo da je kamera, kretanje, parry, šta god. Igrao sam igre u 30 fps-a i do sada ali čak ni one nemaju ovo. Ovo sam jedino video u onoj igri Ghostwire Tokyo.

Igra ne izgleda loše na oko što se okoline tiče (sami likovi manje više, i dalje na istom nivou ostalih Ubisoft igara ala ps3) i prva stvar koju sam primetio što se samog sveta tiče je da je open world ali konstantno pratiš putanje, ako skreneš sa putanje odeš među neko drveće gde ni kamera ne može da dođe do tebe i posle se jedva iskobeljaš nazad na putanju i skontaš da si još dalje od destinacije nego što si bio. Bar ovako na početku što sam primetio, nadam se da je kasnije zaista open world gde ne zavisim striktno od štrikane putanje koje moram da se držim ako zaista želim da stignem do misije. Pogotovo što moja kobilica udari pun gas, pa još ovaj delay i pratiti putanje postaje izazov ko da igram Gran Turismo. :joy: Savijem pogrešno u šumu, kobilica izlomi noge, ja ne znam da se vratim nazad, ne mogu da se popnem i sankam se nizbrdo kilometar ipo.

Videćemo za dalje ako izdržim u ovom modu jer je patnja.

Edit: Pao Delete. Igrao par sati sve ukupno. Prebacio se na performance mode i bilo je lakše što se tiče input lag-a i na tren sve kliknulo do trena dok nisam naišao na misiju koja me je stalno vraćala na 30 fps-a iako sam u performance modu. Instant sam primetio da nije 60. Promenim na Quality da bih mogao da vratim na Performance, dok očitava radi fluidno, kad me vrati u igru opet na 30. I to mi je bio dovoljan indikator da batalim. Par sati u igri mi je bilo dovoljno. Što je neko rekao, prekratak život za osrednje igre. Till next time Ubisoft. :v:

2 Likes

Da nije možda misija kad prvi put dobiješ svoju bazu gdje možeš graditi? Tu u bazu kad god dođeš fps je slideshow ali ostatak igre funkcioniše dobro.

Ma jok, Valhalla bas lagan rogue-lite.

Imal ko nosioca za god of war 2018 na prodaju?

Mislim da je baš to, pričao sa nekom ženom i dala mi njeno imanje kao… Nisam stigao do izgradnje jer sam resetovao checkpoint nekoliko puta zbog ovoga i video da nema leba.

1 Like

Nisu sredili taj problem jos uvek?

1 Like

A sto ne uzmes PS Plus meseca dana?
Oba dela su ti ukljucena u pretplatu, a odigraces sigurno za mesec dana.