Fantastican je Arkham Knight, uvek kazem. Ne znam sta su svi toliko smarali oko batmobila, ne mislim da su ga previse forsirali. I naravno ‘even the odds’, najbolji prompt ikad –

Koliko ta igra dobro izgleda, dan-danas.
Fantastican je Arkham Knight, uvek kazem. Ne znam sta su svi toliko smarali oko batmobila, ne mislim da su ga previse forsirali. I naravno ‘even the odds’, najbolji prompt ikad –

Koliko ta igra dobro izgleda, dan-danas.
![]()
Ja se secam kao mali da su mi iz inostranstva doneli ovo i da se svo drustvo, koje je dolazilo da igramo na ps2, cudilo i pricali kako je sranje jer nisu razumeli sta da rade u igri
… deca.
Daj sansu igri kad ne budes toliko napet.
Rečeno je bilo odmah da je bolje igrati igru u Quality modu nego performance jer performance nije najstabilniji, a i raytracing debelo pomaže atmosferi u ovoj igri. Kod ovakvih igara uvek prvo pogledam koji mod vredi igrati i koliko zaista trpi performance mode što se grafike tiče. Jeste 30 fps-a nažalost, ali navikneš se. Samo si ti prešao sa tih 60 u 30 i onda ti je katastrofa doživljaj, mnogo gori nego kad odmah kreneš u 30. Sutra počni odmah na quality i biće to dobro ![]()
Mislim da nije do igre u ovom slučaju, već do igrača. Stalker na easy je baš ono lagano iskustvo, slab izazov. Verovatno je do tvog pristupa igri, šta si očekivao tj kakav FPS, pošto Stalker nije klasičan FPS gde na easy imaš više health-a od protivnika, ima manje protivnika i oni su neprecizniji pri gađanju
Naprotiv, drugačije je to balansirano, npr. na najvišoj težini neprijatelji i mutanti ti zadaju veći DMG, ali ga zadaješ i ti njima, brže svi ginu, tako da posle izvesnog vremena i bolje i kvalitetnije opreme i oružja opet budeš OP…
Takođe mora se voditi računa da uvek imaš dovoljno bandaža, prve pomoći, municije, hrane, pa čak i vodke ili antirad tableta.
Ne upadaj u ovu zamku, odigraj Judgment. Kampanja je fenomenalna, multiplayer je jako los i kontrole su više cod/bf like i zato su ljudi toliko napljuvali Judgment.
Slično je prošao kao Halo 4. Daj mu šansu nećeš se pokajati.
Ne znam meni se kampanja ne svidja u Judgement-u , mislim konkretno kako je koncipirana , sad prica kao prica je okej , ali ti bukvalno igras 10minuta i onda on tebi izbacuje kao za koliko si prosao sekciju , pa koliko si zaradio zvezdica ma bas glupo odradjeno i ima previse scena u fazonu stavi machine gun i brani teritoriju. Po meni GoW 2 ima najbolju kampanju , dok GoW4 ima ok kampanju i odlicnu grafiku , ali prica i likovi su losi , to su donekle sredili u GoW5…
Upravo to, igra je meni puko savrsenstvo, jedina igra doslovno dje i side questovi su mi maltene na nivou glavne price(izuzev ridlerovih trofeja).
I onaj season pass sa killer croc i ostalima je mogao lagano ds prodje kao zasebna igra po danasnjim standardima. Sto se grafike tice, meni su arkham knight i ac unity jedne od najljepsih igrica graficki ikad, evo i nakon deset i kusur godina su mi ljepse od svega sto danas prolazi kao AAA.
@kiboli98 da da, shvatam ja da igrica sa zaslugom je toliko kultna, ali meni je prespora da bih se “nahvatio” da je sada prolazim.
@euphrates pa ima i vise nego dovolino onih medpackova i bandaza ali nekako mi je tranjavo sve to odradjeno, nekada se provucem pored 50 neprijatelja a nekad 1 ne mogu zaobici, sve je nekako na srecu.
@xX8Lampard8Xx taman cu joj dati sansu nakon geow 4, svakako mi je gears 5 nekako na prvi pogled mrzan sa open world funkcijama pa ga mozda i preskocim.
Presao cod bo6 kampanju, nakon ocajnih prethodnika (MW3) ova mi je fino legla, izuzev zombie misija gdje je izgledalo kao RE5 i one open world misije, ostalo je bas klasik cod zabava.
Poceo i marvels guardians of the galaxy, citao sam na forumu jos davno da ste svi koji ste probali odusevljeni igrom pa rekoh da vidim o cemu se radi.
Nastavio SH2 u quality modu. Moram da priznam da se mozak brzo navikne na 30 fpsa
.
Svakako najbolje izgleda i najbolje se igra u tom modu. Onaj drugi mi je katastrofa.
Vratio mi se elan za gejming nakon bolesti i svih drugih gluposti što život donosi. Pa sada opet igram sve živo i svugde . ![]()
Split Fiction sam mislim u poslednjoj deonici, tj. nekih 2/3 sata mi je ostalo. Odlična je igra, ali samo oduševljenje je meni nešto manje od ostatka “interneta”. Ima baš baš blesavih deonica, a side misije su must play uglavnom, i možda glavni šarm igre. Videćemo kakva još iznenadjenja čekaju do kraja. Neki delovi su predugački, imao sam osećaj da nemaju kraja. Malo je gluma onako detinjasta, kao Nikolodeon filmovi za tinejdzere, ali nema veze, nije prevalentno toliko po mom mišljenju u odnosu na raznolikost gameplay-a.
Završio sam The Last if Us Part I na PC-u pre neki dan. Sve se zna za igru, nemam šta dodati , da nije toliko brutalna, verovatno bi mi bila omiljena SP igra ikada. Sve je nekako toliko dobro i detaljno odradjeno, da mnogo bolje ne može, ako uopšte.
RE Village igram onako kada imam pola sata sat da ubijem. Zvuči mižda bolesno ali prija mi biti u tom svetu.
Igru sam prešao u VR na PSVR2 kada je izašlo, a sada igram onako “old school” na ravnom ekranu. Taman par trofeja da dobijem jer su u VR trofeji disabled. ![]()
I za kraj da spomenem FragPunk. Prvo otkazan / pomeren datum izlaska za konzole dan pre izlaska, posle još neke čudne stvari se dešavale u igri. Iako igra podržava kontroler iz nekog razloga nema uopšte aim assist, iako ga je bilo u beti. U pitanju je novi MP hero shooter sa twistom da se pre početka svake runde glasa za odredjene karte koje menjaju pravila iste. Svaki tim dobije 3 random karte i onda u zavisnosti od poena koji stoje na raspololaganju, glasa se za karte. Tipa, ima karta gde protivnici imaju komično velike glave, pa je headshot lak, ili je explosive damage povećan, ili svako dobije kornjaču na ledja pa vas ne mogu upucatinod nazad, ili svi moraju noževima da igraju itd itd. Ima na stotine karata. Veliki RNG tako da sreća igra veliku ulogu. Ono što je meni odbojno još je monetizacija, pošto je igra F2P. Battle passovi, skinovi, mesečne i godišnje pretplate, loot crates, sve što ste videli u igrama proteklih godina ovde je dostupno.
Jel ovo znači da nisi odigrao dvojku ?
Jesam, odigrao sam kada je izašla. Još brutalniji je drugi deo.
Razmišljam sad baš da li da uskočim u “remaster” dvojke, ali baš nisam fan pravca i priče u dvojci. Možda bih trebao pa mi se promeni mišljenje.
Inače, znajući dešavanja u dvojci, gledajući brutalnosti koje je Joel odradio u prvom delu i apsolutni masakr koji je odradio, sa kojom hladnokrvosti, bar mi TAJ deo igre nije više toliko bitan. Dobio je ono što je drugima radio. Ali ima tu posle dosta toga što mi nije leglo, ali upravo pisajući ovo sam sam sebe ubedio da krenem ponovo. (Kada završim Left Behind koji nisam nikada igrao)
Pa to. Jer gledam ako kažeš da je kec brutalan, šta tek misliš o dvojci. Čak je i meni ono u par navrata bilo
previše…
Opušteno, ovo je svaki Silent Hill fan ikad
I ja volim taj setting u snežnom, raspalom selu pred mrak vibe. ![]()
Kupio sf6 na popustu , nikad ni jedan nisam igrao i kao ajde probacu da naucim. Jos me je ponela prica da je igra laksa od tekkena. Ja nista teze u zivotu nisam pokusao da igram, bukvalno me igra dovodi do ludila.
Ovo je input koji u sekundi moras da izbacis, jedan potez a moze jos i dodatno pre toga nesto da se doda.
Bukvalno se pitam sta mi je ovo trebalo…
ma gde SF laksi ![]()
Meni je to najtezi fighter bez zajebancije.
Možeš da naštimaš moderne kontrole i onda imaš te neke prečice, bude skoro na jedno dugme, baš pojednostavljeno. Tipa na Xbox-u je bilo držiš RT i onda stisneš jedno od dugmića, light, medium ili heavy attack. Eventualno držiš još napred ili nazad i sl.
Da al kaze mi drug da manji dmg izbacujes, al mi je iskreno to malo i kao varanje. Tako necu nauciti igru, cak ni input nije problem izbaciti nego momenat kad.
Ja znam da ne možeš na te moderne kontrole ni izvesti sve. Lakše je ali si limitiraniji sa potezima. Isto je npr. sa Killer Instinct.
Eh nije toliko strasno ko sto izgleda, dva cetvrt-kruga.
Najteze je razviti muscle-memory za taj input (cetvrt kruga) da mozes da ga izvedes u delicu sekunde kad god hoces. Isprva deluje nemoguce, onda jednom klikne i posle je samo stvar vezbe. Al jednom kad to umes sve ostalo se bazira na tome, naucio si SF kontrole.
Ako te bas smara da se cimas s krugovima, onda imas likove (poput Guilea) koji umesto toga imaju input da drzis pravac unazad ili nadole sekund-dva, to je mozda lakse.
Naravno ja ovo pricam ko neko ko drnda SF igre odmalena, nije tesko uvezbati kad si besposlen.