Jel igrao neko Path of exile u coop? Ne mogu da nadjem nacin da posaljem invite bratu na playstation.. Gledam na yt video ali kod mene uopste nemam opciju za “social meni”.
Kad pritisnem dugme meni, otvori se meni drugacijeg izgleda nego na videu.. Izbrisao sam igru pa instalirao ponovo ali i dalje isto.. Na reditu sam nasao par komentara ali bez ikakvog odgovora..
Kec nema crossplatform, dvojka ima, ne znam za koji pitaš.
Sory, za drugi deo ![]()
Sa xbox liste mogu da zovem svakog ali nemam opciju za playstation niti moze on mene da nadje. Ukljucio sam i crossplay multiplayer u settings na xbox
22/24 Bossa
Izostavio sam “Eternal Glory” (nije mi se pojavljivao iako sam presao White-Robed(Clad :D)-Elder Questline) nije se pojavljivao u onoj ravnici, pa sam nastavio i mrzelo me je jer znam da je jako naporan boss.
Nisam takodje presao onog pretposlednjeg demona (to me stvarno mrzelo, i odmah sam otisao na prvu opciju kod onih vrata i preskocio)
Na kraju sam dobio ovaj bad ending, meni puna kapa.
Drugi soulslike koji sam uspeo da zakucam, nakon Dark Souls 3 koji me i naucio da igram i ne odustajem.
Sve u svemu good game - sledi odmor pa cu pazariti Elden Ring - kada budem u dusevnom elementu
Pre nekoliko meseci se negde pojavilo da izlazi Disco Elysium za mobilne, i prijavim se da mi jave kad izadje. Danas dobijem notifikaciju na Play Store i instaliram. Koliko vidim, nekoliko “levela” je besplatno, full igra je 1000 rsd. Tek sam poceo, ne znam da li to znaci da ima manje lutanja i da ne dozvoljava da se vratis gde si bio kad zavrsis ‘level’…moze da bude i dobra i losa stvar.
Malo je pojednostavljen sistem skillova - sada ima cetiri vrste dok u full igri ima pet ili sest. Sami skillovi mislim da su svi tu. I perspektiva je drugacija, nekako je ‘fokusiranije’ na svaku interakciju ali ne vidis ostatak scene, s razlogom jer ipak se igra na ekranu mobilnog. Vertikalna je orijentacija i iskreno ne znam kako bi reagovao da mi je prvi playthrough - ali posto mi je ovo pa i omiljeno gaming iskustvo, vrlo verovatno cu kupiti full game.
Isti je vizuelni dozivljaj, iste mehanike, i ono sto sam strepeo (bez potrebe) - voiceover je tu, podjednako sjajan.
Hah izgleda kao ultra-zumirani DE za PC/konzole. Bas zanimljivo.
Dva puta završio Wuchang i sada pošto sam u tom fazonu, dajem šansu Souls serijalu ponovo. Instaliram Demon’s Souls na PS5…
Drugacije izgleda “scena”, drugacija perspektiva, svajpujes levo i desno da sve vidis. Ali deluje da je sve ‘tu’ - svi razgovori i opcije u razgovoru.
Tek sam se spustio niz stepenice prvog dana. Svakako je interesantna perepektiva za ponovni playthrough jer najcesce neces ici istim opcijama kao sto vec jesi.
Demons Souls na PS5 je fantastičan, na Pro još bolji.
Po redditu(ne znam kolko je istinito) pisu da je bolje da skines igru preko neta nego da je kupis.
Predjoh Hismara u Kazandziji, kakva epik borba, znaci vau! Jos dva bosa do kraja, mozda do kraja avgusta i zavrsim ![]()
Septembar ce biti opak za sve ljubitelje kvalitetnog survivor horora.
- Hell is Us : September 4, 2025
- Cronos The New Dawn : September 5, 2025
- Dying Light Beast : September 19, 2025
- Silent Hill F : September 25, 2025
Auuu, samo ovu trecu preskacem..
sve ostale su mi na listi.
Greska… bas sam magare.. 4 preskacem.
Silent Hill jedini necu uzeti. Ostale uzimam.
Jos samo da kazu da SH 2 remake dodje na Xbox pa da poletim …
Не пре-ордерујем игрице, али за Кронос се озбиљно размишљам, баш ми примамљиво изгледа још од првог трејлера
Nemas na sta ni da igras ovakve zverke, iskreno.
EEEJ!
Udri po wukongu ako nisi
Jos uvek Avowed.
Postaje mi malcice dosadno, suvise je duga igra – tajmer mi je na 49 sati, a tek zavrsavam trecu zonu!
Nedostaju mi igre koje traju 20-tak sati maksimum, ovi epovi od po 100+ sati su jednostavno predugi. Nema dovoljno raznovrsnog sadrzaja da podrzi toliku duzinu. Avowed, specificno, ima suvise jednostavan gameplay – poslednjih 30 sati nosim jedno te isto oruzje, isti armor, iste borbe s istih 5 protivnika (pauci, medvedi, gusteri, nanovo i nanovo).
Tacno se vidi da je ovo igra s AA ambicijama ispod AAA grafike.
Inace je igra super, divno izgleda i lepo klizi sve. Ne dostize narativne visove jednog Witchera, al retko ko to moze. Mogao bih ovde tri paragrafa da redjam mane, al nije u sustini bitno. Avowed je prvenstveno ‘comfort’ igra za posle posla, da malo zujis kroz lepe krajolike i ocistis par stavki sa spiska.
Al igra mi se vec nesto drugo. Moracu mozda da protrcim kroz ostatak igre, jer eto kad igram temeljno na kraju dosadi.