Šta trenutno igrate? (2025)

Nikada nisam igrao TH igre i ozbiljno sam se potrudio za ove brojke. Meni je igra teška realno

Moraš sa manual-om da povezuješ combo-e. Bez toga teško ćeš nabiti neki kršteni score.

Da, gledao sam, ljudi naprave za 20-tak sekundi combo od milion. Treba da se vježba to povezivanje comba, ollie, grind, manual, revert, stalno da vežeš nešto.
Ali mislim da nemam živaca da vježbam to, možda batalim igru ili završim samo onako. Nije mi ista čar kao kad sam praktički bio klinac, kad mi je odgovarala i muzika i sve.

1 Like

A sta je Manual?

4 Likes

Jedan od poteza koje možeš da radiš. Na krstiću ili analogu uradiš brzo gore, dole ili dole, gore pa onda počne voziti i balansirati samo na prednjim ili zadnjim točkićima. Pa imaš onda varijacije dok to radiš ako stišćeš dupli X, dupli X i dupli B ili kombinacije neke od tih.

2 Likes

@Dacha

Od reči do reči…tako produžavaš combo i nabijaš multi, samim tim će ti brojke odmah skočiti i 120k ćeš raditi od šale. THPS je više arcadna igra nego skating sim….ovde juriš combo, prkosiš klasičnom skejtbordingu. Tako da moraš pohvatati neke cake.

Isto tako switch ili revert zaboravih kako se zove je must. Uletiš u rampu pukneš 180 Bahinanu, switch, odmah šibaš manual, do nekog prvog grind-a i tako povežeš combo. Kada te dve stvari provališ, kao da ne igraš istu igru i mape će ti biti totalno drugačije iskustvo.

2 Likes

Moram da proverim sta su switch i revert. Ja najvise radim grind i to mi donosi najvise poeana, plus povezem neki flip trick i tu nabijem combo. Mislim da kapiram sta hocea da mi kazes. Poenta je dakle, da onu zutu skalu Special u gornjem levom uglu drzim popunjenu sto duze jer tada ubiram poene.

Cepa se Wuchang i mislim na Čodija sve vreme <3.

1 Like

Žuta skala samo znači da možeš onda da izvedeš special potez koji inače donose više poena. Poenta je zapravo da vežeš što više trikova jer to ti je multiplier, sve se množi. Kad vežeš tipa 4 trika, to ti je miltiplier X4, score koji dobiješ se množi sa 4 i dobijaš toliko poena. Ako vežeš 60 trikova, sve se množi sa 60, kao u ovom primjeru dole gdje je lik za ovo dole dobio preko milion.

1 Like

90s revival na forumu. skejting rimejk oživeo temu :laughing:

Inače ja batalio Lujzijanu do daljnjeg, prosto mi je dosadno sve vreme dok igram, uprkos volji da mi se igra svidi. Šteta. :woman_shrugging:

Stoga je Avowed došao na red. Prvi utisci svakojaki, al generalno naginje na pozitivno. Ispolirali su sve moguće tačke frikcije, sve je lako i sve može. U tom smislu me podseća na Outer Worlds, ima sličan osećaj diznilend atrakcije. Ili čak ko onaj ubisoftov Phoenix Rising, gde na svakih 50-tak metara bude neka nova zanimacija.

Malo se brinem da će sve ispasti previše tanko, ko šećerna vuna. Nisam mnogo odmakao da mogu konačan sud da donesem, al barem je pitko i šareno. Dijalozi su ok, što je već ogroman plus za ovakve igre.

Meni brzo ispalo plitko i šareno, a dijaloga ima zilion, smor teški…
Više su monolozi, pošto je protagonista nem :grinning_face:

1 Like

Počeo sam konačno da igram ovaj Revenge of the Savage Planet i baš mi se sviđa igra. Recenzije su tu negdje 7.5-8 što je po meni fer, ali meni ovo nije prvi put da mi je 7/10 ili 8/10 igra zabavnija i više uživam u njoj nego u nekom blockbuster AAA hitu.
Gameplay loop je tako zarazan, izađi napolje, istražuj, skupljaj resurse, skeniraj sve, odradi usput misije čime otključavaš novi gear koji ti dalje omogućava da uđeš u druga područja i lokacije gdje prije nisi mogao. I veoma fino je izdizajnirano, uvijek vidiš neke lokacije gdje ne možeš trenutno, svugdje ih ima.
Priča je isto unhinged, pogotovo korporativne reklame što dobijaš kao i video pozive. CEO tamo debeli krmčić, stalno jede cheesburgere, umazan oko usta i slično, obavezno pogledam uvijek. :grinning_face:
Imam neki poriv za sada, da sve i jednu životinju, biljku, predmet skeniram, sve da researchujem i pokupim collectables. Ali vidjećemo koliko će me to držati.

2 Likes

Uu dobro zvuči! Još sam čuo da ima split-screen, udvoje bi tek dobra zabava bila. Obavezno ću probati.

Uh još me nisu smorili, mada sam tek u prvi grad kročio.

Stvar je u tome što su zasad dijalozi relativno životni, ne koriste onaj dozlaboga uštogljen ‘high fantasy’ stil pisanja, koji mene lično ubija u pojam. Kad se samo setim patnje tokom DA Inquisitiona, ne ponovilo se.

Da, vudio sam to da ima na početku da biraš. Ima i split screen i online co-op kao i crossplay između različitih platformi.

1 Like

Bože, koliko je mene “radila” ta igraa :grinning_face:
Čitav RPG momenat i eksploracija mi je bila klasičan “78 MC score Obsidian” lol, ali igra ima takvu dušuu.

1 Like

Vec neko vreme me puca Yugioh nostalgija pa sam uzeo da cepam Yugioh Legacy of Duelist. Moram reci da mi je ovo pored Power of Chaos, najkompletnije Yugioh iskustvo. Mene ne zanima competitive vec iskljucivo single player i to u ovog igri imam fantasticno odradjeno. Svi Yugioh arcovi su prisutni i bukvalno idete kroz lore / anime. Legendarne bitke su dostupne i mozete birati da li ce te igrati sa deckom koje je lik koristio u animeu ili sa licnim custom deckom. Takodje, kada odnesete pobedu, imate mogucnost da odigrate mec iz drugog ugla pa tako ste Yugi-Kaiba mec mogli da odigrate iz obe perspektive sto je po meni jako kul. Animacije su poprilicno jednostavne s’tim da ako unistite neprijatljsko cudoviste sa nekom od legendarnih karata (Blue eyes White Dragon, Dark Magician…) onda imamo kul 3D animaciju gde karta ozivljava. Pored brutalno story mode-a ima i ostalih modova poput Multiplayer (koji necu pipnuti), Duelist Challenge gde se borimo protiv epskih likova i serijala i Battle Packs koji je kao Arena run, otvaramo paclove tik pred mec i kreiramo deck na licu mesta.
Kao mane igre izdvojio bih nedostatak voice actora i bug kod otvaranja packova. Desilo mi se da otvorim gomilu packova i izlaskom iz igre sve to izgubim, posle sam nasao na netu da moram uci Deck Customization kako bi se karte zadrzale i ne bi dolazilo do reseta?!?!
Sve u svemu jako divno iskustvo i opustajuce, pogotovo za sve nas kome je Duel Monster omiljeni serijal. Jaka 8ica i topla preporuka. Its time for dueeel! :grin:

Zabrinjavaš me :joy:

2 Likes

Zasto? :joy:
Pa ja sam dete 2000ih, normalno da me malo nistalgija udari :sweat_smile:

1 Like

dok mi gledali debakl Juge protiv Holandjana, Mikiju tek izasao drugi zub. Naravno da se lozi na ove debilane :joy:

4 Likes

Ne vuci me za jezik :grin:

2 Likes