Šta sve treba da bekapujem ako migriram sa jednog profila na drugi?

Dakle utvrdio sam što imam stalno problema da signujem bilo dlcjeve ili koji god sadržaj sa psna kad su rap fajlovi u pitanju.
Naime u folderu od profila mi fale fajlovi act.dat i act.key ( putanja dev_usb00/home/00000003/exdata/ ) što znači da mi ps3 nije aktiviran i da na taj profil ne mogu da signujem ništa sa psna.

Signujem se na psn, odem na account managment,system activation,ps3 system,game i activate i dobijem instantno

an error has occured (80029519)

Koliko sam skontao brisanje ovog i kreiranje novog naloga bi to trebalo da sredi tj. da sa novim nalogom dobijem te fajlove.
E sad ja sam bekapovao ceo HOME folder ručno iz mmOS,savegameove iz save data utilty i sada sam mu pustio back up utility iz system settings u xmbu.
Pa me interesuje jel ima još nešto da treba da sačuvam pre nego se upustim u ovo?
Hvala

dodato:
Nije mi jasno šta sve profil sem savegameova sadrži i šta posle da restoreujem na novi nalog? Samo da resignujem savegameove na novi nalog sa bruteforceom, overwriteujem stare ako će mi uopšte ostati i to je to?

Ima nacina da se to napravi i aktivira ili bese CFW imanpatcheve da to ne proverava , hm nisam siguran ali u svakom slucaju mozes da potpises sve i da generises to sto te muci :smiley:
I da proradi.

Ja sam save sa jedne konzole prebacio na drugu, potpisao sa novim ID i isao na PSN :wink: moze

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Ja iskreno ne znam više način na koji bi mogao da signujem.
ReactPSN mi nikako ne odgovara jer moram da imam drugi profil (ono aa pa ga on renameuje pri prvom pokretanju) a iskreno sa njim sam uspeo da signujem bombermana i više ništa (preko 20 igara probao).
Psnope neće, on nema gui a ni neki log da bi mogao da tražim uzrok,
dok u psnpatch u ove nove verzije otkako su ubacili resigner on mi javlja da nema pristup tim fajlovima. Ja odem lepo iz mmOS na tu putanju i ni nema tih fajlova :smiley:

dodato:
Odradio sam. Obrisao sam lokalni profil, napravio novi, logovao se sa već postojećim PSN idjem i onda me bacilo u store i sad imam te fajlove.
Sad ostaje “samo” vraćanje savegameova :slight_smile:

Može lock