Šta moram da odigram na XBox SX kao novajlija na platformi?

Pozdrav ljudi,

Bio sam u gejming penziji izvesno vreme. Kupih series X, kao svoju prvi konzolu ikada.

Koji su naslovi koje moram da odigram? Horore ne volim, drugo sve može.

Idealno još ako si naslivi na BF ozbiljnom popustu.

2 Likes

Witcher 3, Hi-Fi Rush, High on Life, Halo MCC, Halo Infinite, Star Wars Jedi Fallen Order, Forza Horizon 5, Dark Douls Remastered, Dark Souls 3, Sekiro Shadow Dies Twice, Cult of the Lamb, Psychonauts 2, Crash Bandicoot, Ori and the Wild Wisp, Trek to Yomi, Senua Hellblade Sacrifice.

Ovo je iz glave sto sam ja igrao a da mogu da preporucim. Sve igre su sjajne. Vrv ima jos al nmg svega da se setim sada.
Od igara koje nisam igrao dodao bih na listu GTA5, Red Dead Redemtion 2 i CyberPunk 2077.

Napravis nalog na ARG ili TUR i krenes redom da listas ovu rasprodaju :smile:
Bioshock Collection bude za sitne pare, Control, DMC Devil May Cry, Hitman, Tomb Raider, Assassins Creed su cesto na popustima, Lego igre, Bethesdine starije igre (Wolfenstein, Dishonored)…ima svega, posebno ko je propustio svasta.

Od Xbox ekskluziva, pored već onih poznatih naslova, obavezno:

-Sunset Overdrive od Insomniaca, studija koji radi Spajdermen i Ratchet igre na PS
-Quantum Break od Remedy-a
-Ryse Son of Rome

I to me podseti, čoveče kolika nepravda je što Ryse nije dobio nastavak i što je studio propao. Koliko je ta igra bila impozantna za ono vreme. Mogli su realno nekom od studija u svom vlasništvu da daju da uradi reboot serijala.

5 Likes

Sunset overdrive +1

1 Like

Tacno, zaboravih na Ryse

Broj 1 = HALO Master Chief Collection

1 Like

Gears of War takođe :blush:

2 Likes

Jel se ono beše dobije par meseci free Gamepassa uz kupovinu konzole?

Pored već nabrojanih igara, to bih savetovao da aktiviraš odmah, dobiješ pristup na preko sto igara da se sit naigraš. Posle ili poništi pretplatu kad istekne ili zadrži, kako ti volja. Ali pola navedenih naslova već ima na gamepassu za ‘džabe’.

Meni je xbox postao gamepass mašina, al imam sreću da mi je ukus relativno širok pa uvek ima nešto da se odigra. Praktično sam prestao igre da kupujem, sve čekam na gamepass da dođu.

edit – zaboraviste nesretni Starfield da preporučite :rofl:

Eee dok se dodje do starfielda, cela jedna galaksija postoji :smile:

4 Likes

Ovako bez zanrovskih preferencija stvarno je besmisleno preporuciti.

Ja bih krenuo od Gearsa i Forze Horizon, mozda Psychonsuts 2…

Ali igraj sta ti se igra, u pocetku ces verovatno morati neko vreme da se navikavas na dzojped.

1 Like

Hvala za dosadašnje predloge :heart:.

Od navedenog sam igrao na drugoj platformi RDR2 (koji smatram igrom dekade), CP77 (mada me vuče da sačekam neki jači popust i kupim bundle), Hitman (igraću ponovo, detaljnije), sva tri nova Tomb Raidera, ACO i ACV. Ovo navedoh čisto da se stekne osećaj u kom sam pravcu išao.

Od spomenutih sa spiska, W3TWH svakako planiram među prvima da “napadnem” ali ću verovatno barem još 1-3 igre pored njega da guram.

Imam GPU narednih godinu dana… i uz puno zafrkancije naterah i AR store da mi radi.

Ideja mi je da proberem od vaših predloga i iskoristim BF popuste.

2 Likes

Dishonored I + II su na Game Passu. Umerena dužina igara, odlična priča i gejmplej.

2 Likes

I niko ne spomene Elden Ring. Taman da se upoznaš sa soulslike svetom.

Bolje ne :rofl:
Ja sam mu preporučio što mislim da valja zaista. ER mi je najgore souls iskustvo, zaista mi nije jasno što su fanovi toliko oduševljeni. Demon Souls mi za dve lestvica iznad. Er je toliko generic ugra da nemam reči. Na šta sam spucao 70+ sati plače mi se.
Al dobro, svako je imao drugačije iskustvo i svestan sam da su ljudi kao ja u manjini.

Nemoj da me vučeš za jezik. Šta je generic a šta nije. :rofl: Ali Elden Ring je dve lestvice iznad svake souls igre. Jedan od najboljih RPG naslova u poslednjih 10 godina. A što se Demons Souls-a tiče, realno najslabije soulslike iskustvo.

100 ljudi 100 ćudi :slightly_smiling_face:

Nisi igrao GTA V? Omg

Nisam igrao ni jedan GTA :smiley:
Probao kod druga San Andreas davno ali igra nije moja šoljica čaja.

Činjenice. :rofl: