Sniper Elite 5 - Reveal Trailer / Xbox Game Pass prvi dan

1 Like

Jedan od serijala gde mi nije jasno kako je dogurao do 5. nastavka, ko to igra :rofl:

10 Likes

Nemam pojma, ja sam igrao trojku čini mi se. Zabavno je, samo mene nije dugo držalo. Stealth ume biti zabavan, a tu je x-ray dobrih pogodaka. Kontam da ima svoju publiku ali da nije nešto preterano velika.

Pa ne znam koliku bazu igrača, ali mnogo bolje igre nisu dočekale nastavak, a ova već peti bije.

Ako već imaš razvijen engine za ovu igru i tim koji želi da je pravi, vremenom relativno mali broj ljudi može da napravi ceo nastavak, tako da kontam da budžet za istu nije nešto prevelik. Ovo je igra za specifičnu publiku, plus često je na popustima tako da je svako malo kupi (kao što sam ja treći deo za par dolara). To što je na Game Passu će je sigurno još više pogurati, čak se možda nekome i svidi.

2 Likes

psihopate

Šta znam, ja sam prilično uživao u nekim stealth misijama u ranim CoD igrama, plus koristim taj stealth gdje god mogu. Mislim da sam jedini, bar ovdje, koji je odigrao sve Far Cry igre a da nijednom nije ušao u sukob guns blazin’, uvijek stealth, prvo ih prorijedim snajperom ili drugim oružjem sa prigušivačem a potom dokusurim kamom.

Ali ovo mi jednostavno nikad nije leglo, izgleda plasticno, kill cam je totalno over the edge i smara posle prva dva puta, gameplay je bangav i repetitivan…

Stvarno je nevjerovatno da je doživjelo pet nastavaka.

3 Likes

Cudno jeste otkud toliko djelova (slicna situacija kao za FC), ali kad pogledate komentare na yt, to su uvijek hvalospjevi. Imaju bazu fanova koji to igraju i koji strastveno vole njihove igre.

Ja sam stao nakon treceg dijela, nisam planirao da igram ni ovaj, ali kako planiram da putujem za Normandiju za mjesec-dva, mozda odigram zbog lokacije. Osim toga, dugo nisam ograo ovakav tip igre.

Moj problem kod ove igre je ta sto treba da bude stealth tj da najtise moguce prodjes misiju i naravno nosis snajper i onda ti oni ubace nemackog Tigra da ga unistis. Umesto da ti daju opciju da biras kakav ces loadout i da mozes celu misiju da predjes tiho oni ubacuju zombije i unistavanje tenkova snajperom.

Pa ubacili su to, mozes da biras loadout sada, i da postavljas attachmente na puske i pistolje.