Logicno da su smece kad kostaju par hiljada dinara. To su sluske da sastave godinu dve pa pravac u smece. Nije svima stalo do vrhunskog zvuka i kvaliteta, a ipak imaju potrebu za slusalicama.
Meni su se bolje pokazale najobicnije bubice koje sam imao uz neki iphone i Samsung od tih nekih navodno Gaming sluski koje su golo g.
Obrni - okreni, najbolje je dve muve srediti jednim udarcem.
Evo vam slušalice, oko 80€, koje mogu poslužiti kako za gaming tako i za slušanje muzike:
Sennheiser HD 400S
Odlicne.za te pare top.
Sem sto izgledaju kao iz lokalnog Kina Shopa u fazonu plati jedne jos jedne dzabe idu
Koristio dve godine Logitech G933 Artemis i mogu reci da su sluske brutalne, mada za nas budzet mogu reci papreno skupe.
Sad koristim HyperX cloud II i isto sam zadovoljan buduci da izbegavam wireless koriscenje jer me punjenje smara, jedina zamerka sto nema za utisavanje/pojacavanje
Ima li ko ove sluske? 25e, ali problem je sto ne radi headset adapter?!
Ne radi adapter?
Pa cemu sluze onda
Greje uši.
Ne rade wireless a rade preko kabla?
Ako nisi pri parama evo ti ove Razer Kraken Pro V2 (110 KM)
https://www.olx.ba/r/41216470/62471
Tako rece. Na kraju nemam kad ni da stignem da ih uzmem… Ko zna zasto je to dobro. Valjda se nece smrznuti usi
Jel zna neko sta je problem sa Steelseries slusalicama kod nas skoro ih niko ne prodaje? Vidim da ih samo Games ima ali nesto malo modela i to je to, Razer zato ima gde god svi zivi modeli.
Da, loše stanje sa Arctis slušalicama kod nas, šta je razlog nemam pojma.
Imao sam iste samo wireless. Odlična izrada i cena i zvuk.
Pošto nisam nikada priključivao sluške na konzolu, jedno laičko pitanje: mogu ih priključiti na joy i puštaju full zvuk? Ili je neka druga opcija?
Dobro si se setio da uzmeš neke sluške
Meni su slušalice must have, em je bolji zvuk em nečujem ženu i decu
Ja sam godinama dok su mali bili igrao sa monitorom za bebe ispred monitora od kompa. I stavim sluske ali ima svetlosnu signlizaciju kao vu metar… i onda kada se popale sve diode znaci kmece