Slušalice za gaming

Logicno da su smece kad kostaju par hiljada dinara. To su sluske da sastave godinu dve pa pravac u smece. Nije svima stalo do vrhunskog zvuka i kvaliteta, a ipak imaju potrebu za slusalicama.

Meni su se bolje pokazale najobicnije bubice koje sam imao uz neki iphone i Samsung od tih nekih navodno Gaming sluski koje su golo g.

Obrni - okreni, najbolje je dve muve srediti jednim udarcem.
Evo vam slušalice, oko 80€, koje mogu poslužiti kako za gaming tako i za slušanje muzike:
Sennheiser HD 400S

2 Likes

Odlicne.za te pare top.

1 Like

Zna li iko ista o ovim slusalicama?

Sem sto izgledaju kao iz lokalnog Kina Shopa u fazonu plati jedne jos jedne dzabe idu :grimacing:

4 Likes

Koristio dve godine Logitech G933 Artemis i mogu reci da su sluske brutalne, mada za nas budzet mogu reci papreno skupe.

Sad koristim HyperX cloud II i isto sam zadovoljan buduci da izbegavam wireless koriscenje jer me punjenje smara, jedina zamerka sto nema za utisavanje/pojacavanje

Ima li ko ove sluske? 25e, ali problem je sto ne radi headset adapter?!

PLAYSTATION_PLATINUM_WIRELESS

Ne radi adapter?
Pa cemu sluze onda

Greje uši. :laughing:

6 Likes

Ne rade wireless a rade preko kabla?

Ako nisi pri parama evo ti ove Razer Kraken Pro V2 (110 KM)
https://www.olx.ba/r/41216470/62471

Tako rece. Na kraju nemam kad ni da stignem da ih uzmem… Ko zna zasto je to dobro. Valjda se nece smrznuti usi :grin:

1 Like

Jel zna neko sta je problem sa Steelseries slusalicama kod nas skoro ih niko ne prodaje? Vidim da ih samo Games ima ali nesto malo modela i to je to, Razer zato ima gde god svi zivi modeli.

Da, loše stanje sa Arctis slušalicama kod nas, šta je razlog nemam pojma.

Imao sam iste samo wireless. Odlična izrada i cena i zvuk.

1 Like

Pošto nisam nikada priključivao sluške na konzolu, jedno laičko pitanje: mogu ih priključiti na joy i puštaju full zvuk? Ili je neka druga opcija?

Dobro si se setio da uzmeš neke sluške :grin:

Meni su slušalice must have, em je bolji zvuk em nečujem ženu i decu :grinning:

2 Likes

Ja sam godinama dok su mali bili igrao sa monitorom za bebe ispred monitora od kompa. I stavim sluske ali ima svetlosnu signlizaciju kao vu metar… i onda kada se popale sve diode znaci kmece :smiley:

2 Likes