Slike pored naslova tema

Kao što možete primetiti uveli smo slike za teme. U pitanju je thumbnail koji se generiše iz prve slike u temi koju postavite ili ste postavili. Ukoliko je u pitanju YouTube, thumb će biti automatski pokupljen dok je u ostalim slučajevima prva slika iz prvog posta.

Moguće je da će neko vreme biti malo eksperimentisanja sa ovom funkcijom i ne zamerite ako se stvari budu malo mincale gore/dole/levo/desno ali ne bi trebalo da bude drastično drugačije od trenutnog stanja.

Obavezno prijavite ako nešto negde ne šljaka ili pravi bug.

7 Likes

Briljantno. :hugs:

1 Like

Izgleda ok, onakozivopisno je i sve izgleda zanimljivije.

Da, unosi malo živosti. Treba malo vremena da se navikne a onda će teme biti lakše prepoznatljive jer su ilustrovane umesto da se čitaju.

Ja ne vidim nikakve slike…

Mozda preko mobilnog, jer tu ni ja ne vidim slike. Preko laptopa se vide i izgleda skroz dobro.

Sta bude ako u temi nema slike?

Imace xbr logo

2 Likes

Izbaci default thumb, zavisnosti od teme pa ako ima potrebe modovi izmene post da ima sličku.

Slike se ne pojavljuju na mobilnim uređajima, pre svega što opterećuju internet na slabijim vezama em zauzimaju mesto za potrebnije informacije.

Moze li se dodati opcija u konfiguraciji da se sakriju/otkriju? :slight_smile:

Može samo za sve korisnike lii da je off. Možda uvedu opciju gde će svako individualno da uključi ili isključi ovo opciju, za sada jok.

Možete da namestite na temama u okviru grupe “Šta da kupim” neki default picture, pošto većina takvih tema nema nikakvu fotografiju u njoj, bar da znamo čim vidimo sličicu o čemu se radi.
Takođe i neka slika generička za “Šta trenutno igrate?”

1 Like