Holy fk, silent hill meets fatal frame, bolesno😂
Izgleda igra dobro kao i u prvom trejleru ali nije mi se svidio kako izgleda melee combat. Zvuk loš nekako, efekti loši, kao da nije završeno. To je jedina zamjerka.
Mislim da je to namerno, to je melee combat iz ocaja, barem meni tako lici. Tesko da cemo od one klinke dobiti jill valentine. Meni izgleda jako dobro
Pa nisam komentarisao psihologiju likova, niti je li obučena specijalka ili klinka, nego efekte samih melee udaraca.
Kad odvalim nešto tupim predmetom hoću da tako to i izgleda. Da nema zvuka, ne bi znao ni da ih je udarila, a i zvuk nije nešto.
Mislim da je taj neki “anime” zastoj pred sam udarac to što možda daje drugačiji utisak. Doduše to nikad nisam voleo u igrama, ima ga dosta u Street Fighter-u i sl. i nekako udarci gube na težini pa možda zato. Kad zamahne šipkom i taj zamrznuti frame pred udarac i onda se nastavi animacija… Nadam se da može to da se isključi Ali dobro, sad i mi kenjamo
Uglavnom sviđa mi se, samo se nadam da ima dosta varijacija ovih spodoba koje nas napadaju, da bude što jezivije.
Da je neki jrpg, to bi mi ok bilo.
Naravno, ovo je samo jedna sitničava zamjerka, igra izgleda odlično.
Kao visedecinijski fan SH uopste me ne privlaci ova igra. Ovo nema veze sa SH.
Mada vidim da ga japanci prave.
Mozda sam ipak prerano napisao komentar
Silent Hill 2 remake je u trejlerima imao isti problem.
Jest’ da ovo nije Bloober, ali jeste Konami… tako da fingers crossed da će sve to biti ispeglano
Ovaj trejler ima veći Silent Hill vajb od svih Silent Hill igara posle trojke/četvorke možda, buraz.
Sta si tu traku stavio oko glave ?
Mgs 4 , master collection vol 2 ? Nadam se da cemo nesto od toga dobiti. Kud sam prosao mgs3 pre doslovno godinu dana i to u onoj najgoroj verziji master collection-a…