Senua’s Saga: Hellblade II – The Game Awards 2019 – Announce Trailer (in-engine)

7 Likes

Evo vam AAA third person single player action adventure :slight_smile:.

3 Likes

Brutalan trailer :smiley:

1 Like

Jako dobro, jako.

1 Like

Haos od trejlera. Numera se zove In Maijan, ako nekoga interesuje.

Da li ovo znaci da ce Hellblade 2 biti MS ekskluziva?

Hm. Izuzetan studio. Uz MS pare, moci ce da stane rame uz rame Sonyjevim perjanicama. Samo mi nije jasno zasto MS ovako rano objavljuje? Zar ne bi bilo logicnije da su ostavili za E3.

Pa koliko ljudi gleda game awards? Čist marketing, sada mogu da se fokusiraju na ostale događaje bez opterećenja. Sada samo igre…

Facijalne animacije su brutalne.

Nekako ima smisla kad objaviš novu konzolu da pokažeš i igre za nju kako bi zaokružio celu priču. A Hellblade 2 je ono što čini celu stvar savršenom:
single player
story driven
third person
action adventure
AAA produkcija
napucana grafika
odlična animacija

Ovakva igra je ono što se očekuje od renesanse Xboxa i missing link u lineup-u. Imamo samo nagoveštaj da će sledeći E3 biti ludilo i šta će sve na njemu prikazati.

A I pokazuju da su uložili novac i da to što su kupili, zapravo radi i pravi nešto. Odmah možemo da dodamo i outer worlds 2 I ako će izaći za 3+godine, ali igra je fantastično prošla, sada ih MS finansira, imaju novu konzolu i samo polako…

Ja bih ovo izbacio samo za Xbox, da bukvalno bude punokrvna konzolna ekskluziva kao Sony što radi. To bi im pomoglo u prodaji nove konzole day one za sve one koji žele da igraju ovo. Pa tamo posle godinu dana da izbace verziju za Windows.

Fantasticno izgleda nema sta. Kad sam video onaj bleeding edge nije mi bilo dobro i mislio sam opet ce da useru sve al izgleda da ipak nije sve tako crno. Ova igra vraca nadu i ovo je pravac u kom treba ici.

To i ja mislim. Kada ovakvu igru prikazuju sada, mogu misliti sta ce biti na E3-ju…

Soundtrack ce da razbija, mada su mi Heilung mnogo divlji, vise bih voleo Wardrunu… Ipak, do dana danasnjeg omiljeni game sountrack mi je poslednji God of War. Slusam ga vec 2 godine na Deezeru.

1 Like

Da sam svaki put dobio 1e kada sam gledao ludilo dobru najavu pa onda svuku sve detalje kada izadje igrica do sada bih bio bogat covek…
Aj da sve to izadje pa da vidimo sta ce sve od svih tih detalja da pukne u procesu.

Ako je bilo i ikakve sumnje oce li doci na pc … :slight_smile:

1 Like