Scarlet Nexus dolazi u Xbox Game Pass danas

3 Likes

Opaaaaa :heart_eyes:

Merkam je vec neko vreme

Ovo bi se moglo odigrati

S obzirom da su iza zene na slici Dragon Quest XI, fantastican turn based rpg topla preporuka za ljubitelje epic adventure-a. Takodje i Nier Automata koja je bolji naslov od Scarlet Nexusa, ako niste igrali ja bih poceo sa ove dve igre pa tek onda Nexus. :smiley:

1 Like

Nier preporuka i od mene ima je u gamepass

To brate. :slight_smile:

Kao da ćeš da je igraš sad kad ti krenula Fifa, nego ajde. Laži ove ljude koji te ne znaju ! :joy:

1 Like

Ove godine to sigurno nece biti slucaj. Nesto su sjebali reward sistem, uopste se ne isplati da igras, nagrade su nikakve u svim modovima, ne mozes ni da dodjes do vikend lige, haos su napravili… Sto je skriveni blagoslov jer necu “morati” da grindam kao ranije da ne bih osecao ko da bogznasta propustam.

Pošto puno ljudi ima visoko mišljenje o Nier Automata, dvaput sam igri dao šansu, al meni je bilo nepodnošljivo.

Niskobudžetni, prazni krajolici, dosadni fetch questovi, dijalozi i manerizmi od kojih se oči prevrću, fetišizirana french-maid android lutka ko protagonista (kao, za prvi od sijaset prelazaka koji se od tebe očekuju), plus filozofske pretenzije koje bi trebalo svemu što sam prethodno naveo da pruže nekakvu kobajagi dubinu, ugh.

Znam, hejter sam, al oću da kažem, Nier nije za svakog, znajte u šta se upuštate. Sem njenog dupeta slabo šta vredno sam našao u igri pre nego što sam digao ruke.

3 Likes

Osim primjedbe za french maid lutku, slazem se u potpunosti. :smile:

1 Like

Ne bih se slozio nikako. :rofl:

Ovde se apsolutno slazem, mogli su biti mnogo bolji.

Slazem se da bi mogli biti malo bogatiji/skuplji. Ali sa druge strane igra se odvija u post-apokalipticnom okruzenju pa je donekle opravdano sto je malo siromasnije okruzenje da bi imao taj isolated/lone osecaj dok tumaras kroz mapu.

Meni je combat, muzika i prica ono sto cini Nier odlicnom igrom. Combat je fluidan, klasican Platinum gameplay sto smo i ocekivali sa primesama bullet hell mehanike. Cak su i neki krajolici ostali urezani u secanju kao npr Pascal Village, Amusement Park…A sta reci o chip sistemu? Meni odlicna stvar s obzirom da si android, mozes da prilagodjavas svaki aspekt borbe i igre kako tebi odgovara, povecavas health, povecavas damage, dodaje stvari na screen (npr mozes da skines HP indikator i slicno, ili da dodas neke stvari)…cak imas i OS chip koji ako izvadis 2B umire istog momenta. I na sve to dodas fantasticnu pricu koja ima 26 endinga? Ne znam ali meni je ovaj naslov fantastican i planiram da ga odigram jos jednom, taman malo da se prisetim mehanika pred Nier Replicant.

Ovu pesmu i dan danas slusam…ima neki melancholic vibe.

3 Likes

Meni je Nier Automata jedna od najboljih igara koje sam odigrao. Rekao bih jedno nevjerovatno iskustvo, a pored toga odlicna igra.
Muziku i dan danas slusam, iako je skinut jedan video sa komplet OST-em koji sam najvise puta pustio.

Predjeli su sa ps2, tu nema dalje diskusije, ali gameplaz je fenomenalan, kao sto Collector rece chip sistem, raznolikost u gameplayu… za mene 10/10.

3 Likes

Meni je isto legla igra, čak i lošija grafika me nije odvratila od igranja, jer su sve ostale stvari sjajno uradjene.

Ja volim ovakve igre, tj voleo bi da ih igram ali me toliko ubija u pojam ono što mi silne brojke i 300 informacije bleji na ekranu. Kad bih sve to mogao da isključim, bombona. :ok_hand:

Vidim da se Nier spominje ne znam jesam li pisao o igri ,ali biću kratak Nier Automata je fenomenalna igra međutim nije za svakoga drugar sa kojim sa kupio igru se smorio posle par sati , a meni je pak bila sve bolja i bolja da sam na kraju uzeo i sve achivmente :grin:

Od mene velika preporuka!

4 Likes