Saveti za kupovinu Xbox 360

Nema veceg uzitka, no kad kupis polovno pa ga glancas i cistis da ga doteras da bude ko novo XD

ma ima i toga, ali uvek znas da nije to bas to… nesto te kopka za novo uvek

znaci konzole sa limunda izbagavati maksimalno

Preporucljivo je izbegavati, ali covek ako hoce da skori sa mosta on skoci, ti ne mozes da ga spasis kada nece :slight_smile:

Jedan savet… kupiti Box pred izlazak Gears-a.

Ja sam se bas usrecio sa svojim. Nov, crveni Xbox 360 elite 120 gb, 2 dzojstika i 5 igara (od kojih 3 decje :P) za 200 evra. Prodavcu dugovala firma koja ovde distribuira konzole, a oni mu vratili dug u Xboxovima (ne zahebavam se). Barem jedna dobra stvar u krizi nelikvidnosti kod domacih firmi :stuck_out_tongue: .

Ja isto razmisljam sta da kupim … stari XBOX je rrod-ovao, trenutno imam x clamp fix na njemu i pokusavam da zavrsim mass effect. Svi mi preporucuju Jasper-a kao novu kupovinu, ali ja bih zeleo da ta spravica bude ne samo za gaming, vec vise kao neki centar kucne zabave. Zato mi se vise svidja slim varijanta, ima wi fi ugradjen, i sl, jedino sto nisam siguran kakav je popouzdanosti. Nemam bas nekih podataka koliko se slimovi kvare, pa ako neko zna bilo bi lepo da mi kaze. Pozdrav.

ne kvare se ali ako mislis da ce jedan built in wifi reciever od slima u odnosu na jaspera napraviti multimedijalni centar, varas se batjko. onda uzmi PS3 bolje. ako bas oces box, preporucujem ti jaspera, proveren, flash izlazi 30 puta brze nego za slim i bas je olskool i za jedno 7 godina kad se bude pricalo kako je stari xbox bio dobar, uvek ces moci u drustvu da kazes ja sam imao debeli koji je bas bio do jaja u odnosu na slim fenseraj… :smiley:

Old school zvuci dobro za moje godine :). Hvala na savetu, dobih ga vec vise puta :). Ko zna, mozda na kraju padne i Sonika …

koja je cena jednog polovnog jaspera?

Koliko vidjam po oglasima, 150e je ok cena!

Problem sa oglasima je u tome sto prodaju po skoro istoj ceni kao novo, a nekada cak i skuplje! Tako da opusteno mozete naci polovne jaspere i ipod 1 za 300e, a ljudi su u fazonu platio sam ga 1000e dok je bio ziv drug Tito i sada ne dam za ispod…

Kolko pratim desavanja na forumu,jasper nestaje brze od polarnih medveda?

Pa da, jer nije vise u zvanicoj proizvodnji, sada samo preostale zalihe kruze planetom.

Hvala Akiris na ovom i na drugim savetima. Interesuje me što misliš da je PS3 bolji kao entertainment centar od XBOX-a? Nemam PS3 i nisam se susretao sa njim, pa me čisto zanima. Hvala.

Ako sam dobro upucen, sa eksterne memorije u Box se ne moze nista prebacivati, dok na PS3 moze. PS3 je po meni bolji jer je tisi i malo lepsi interfejs. Za ostalo nisam bas zagledao.

Da, koliko znam na XBOX ne mogu da se prebacuju .mp3, a na PS3 može. Fotke i video-klipovi mogu na obe konzole, zar ne, kao i striming … možda je PS3 malo bolji u tom pogledu …

Sve ovisi za sta ih imas u planu koristiti…ako je samo za igranje ja mislim da ti je onda najbolje da sam odlucis…a ako hoces napraviti neki “multimedijalni centar” uzmi PS3 kao sto ti je Akiris rekao.

Po meni je Xbox bolji za Gaming,jer moze sa piratima LIVE,jeste da je 20e na 3 meseca pretplata,ali nije to mnogo :wink:

A i džojstik je fenomenalan za fps žanr koji je meni omiljen