Saros - Pre-Order Trailer

Meni najbolja igra ove godine za sada, a Returnal nisam baš nikako gotivio…

1 Like

Potpuno sam siguran da se ovo lose prodaje. Returnal je imao tu srecu da je bio launch ps5 naslov pa je dosta ljudi đuture kupilo igru. Verujem da je sladokuscima Saros mozda poslednja igra ovog zanra na PS jer sony ne pravi igre koje se lose prodaju.

Presao i ja, ali sada vidim moras da igras jos enfgame da bi dobio true ending? Jel neko igrao ili ste zavrsili posle end creditsa?

Prelako sam proleteo kroz poslednju trecinu, poslednjih nekoliko bosova ubio iz prve (ukljucujuci i Kinga), a pola skill tree-a nisam ni apgrejdivao. Postao sam ninja sa kretanjem, bashovanjem i pariranjem. Automatska puska je easy mode, ono gde sam se najvise zajebao je eksperimentisanje sa drugim oruzjima.

Ne znam da li da nastavim, ili da se vratim na Pragmatu.. Ocekivao sam da sam tek negde na pola igre :thinking:

2 Likes

Bukvalno kad ukapiraš layout terena, skačeš u krug i pucaš iz automatic rifle/handcannon sve postaje lakše :grinning_face: Da ne pominjem poslednju oblast koja ima grapple svuda koji možeš da spamuješ.

Završi endgame obavezno :sweat_smile:
Nije dugačko.
Verujem da si skapirao priču, ali nije to to dok ne vidiš resolution.
To što si sad video je loš kraj i malo je bezveze.

2 Likes

I ja sam kompletirao sve, da se prijavim :grinning_face:

Odlična igra, 9 od mene…

1 Like

Eh onda, moracu i ja, a taman sam mislio da se vratim nazad na Pragmatu, koju sam ostavio na pola, tuznu i nesrecnu.

Da ne pricam i da FIFA place za mnom :rofl:

2 Likes

I mene čeka, mada ne znam kako će me ta “spora” borba ponovo zaokupirati posle ovog Saros spektakla…

2 Likes

Sad se vratite na Returnal dok ste zagrejani, možda vas krene… :joy:

3 Likes

Devojka koja je pisala recenziju za nas prešla igru za 3 dana, kaže prelako, neuporedivo sa Returnalom.

3 Likes

Neka hvala. Ubio sam prokletinju za true ending i treba mi odmor :joy:

Jeste lakse od Returnala, negde je Doom nivo tezine. Bezo je, arkadno, nije naivno… ali nije bas diabolicno tesko.

E sad ga pretera… jeste lakše od Returnala, ali Doom je a walk in the park za ovo :sweat_smile:

Dobra stvar je što će ogroman broj ljudi ovu igru zapravo završiti. Postoji neki procenat da je samo 21% ljudi završilo Returnal.
Neki čak krive i Returnal floaty osećaj dok igraš, dok je ovde sve preciznije, možda arkadnije. Svakako su imali mnogo veći budžet.

Slušao sam Gregoria kako priča da bi volelo da nastave sa ovom formulom “malo lakšeg Returnal-a”. Ovo im je prvi naslov od kad su kupljeni od strane Playstation-a i kažu da je Playstation bio i više nego supportive.

1 Like

Doom uopste nije lak, da se razumemo. :slight_smile:

A @n00dle ce razumeti, on me uvek razume bez posebnog pojasnjavanja :joy:

2 Likes

Kako će @n00dle da razume kad on spada u 21% ljudi koji je prešao Returnal :joy:

Šalu na stranu, stvarno nisam znao da se Doom smatra teškom igrom. Možda final boss Eternala malo, ali to je to.

1 Like

Doom Eternal na nightmare je orgija.

Nisam neko ko voli da diže težinu u igrama, al slutim da je nightmare namenjena ko ‘prava’ težina za Eternal. Fantastično iskustvo, podsvesno donosiš po tri odluke svake sekunde, brže nego što je mozak u stanju da registruje. Balet stilizovanog nasilja, stalno na korak od smrti. Posle par arena moram da prilegnem.

Teško je uporediti Returnal sa Doomom, nije isti stil težine.

Nego sad mi se opet igra Eternal.

2 Likes

Meni je iskreno Eternal mnogo teži od Dark Ages i onog iz 2016.

Saros jeste. Daleko je brzi i arkadniji nego Returnal, gde si morao da jako oprezno, strateski da igras i pazis na svaki prokleti podeok energije, a penalizovanje za gresku je povratak na pocetak cele igre.

Jedino sto nedostaje su socni finisheri, mada ima jak mele udarac kada ga apgrejdujes, pogotovu u sinergiji sa staggerom i shotgunom.

Osim Sarosa, ne znam ni jednu drugu igru koja po orgijaskom divljanju i freneticnoj moment to moment akciji moze da se meri sa Doomom.

1 Like

Šta god da uzmem da igram posle Sarosa mi je presporo :sweat_smile: Tako da u tom smislu jeste nalik Doom The Dark Ages-u.
Još sam prebacio Returnal kao da probam da vidim kako je posle Sarosa i ovo je presporooo :skull: em presporo, em nekako nagomilano boon-ovima, em milion nekih side-room prostorija gde možeš da se izgubiš pa se vraćaš… baš mi nije to to.

Primetio sam da postoji taj trend gde naprave težu igru pa se posle kaju što su i sledeći deo bude lakši dok ponovo ne naprave nešto teže :grin:

1 Like

Budemo li izgubili Housemarque jer niste hteli da kupujete Saros… :smiling_face_with_tear:

1 Like

Uh, stvarno ova industrija.. sad ima li neko pametan ko moze da kaze zasto? Na papiru smo dobili sve sto trazimo – nije nastavak, izgleda mocno, gameplay jak, ima singl-plejer kampanju, ma sve.

Majku mu jesu stvarno fortnite i roblox pojeli 90% kolaca i ne popustaju, a ostatak industrije se otima oko mrvica?

Nemam vise pojma kako izgleda ‘prosecan’ gejmer, sta ljudi koji ne vise po gejming forumima uopste igraju kad dodju kuci s posla.

2 Likes