Rocksteady 22. avgusta objavljuje Suicide Squad igru

4 Likes

S cim se oni zamaraju majko milaā€¦ umesto betmena da prave da uzivamo svi. Al ajde da sacekamo i vidimo i ovo.

eh sto da ne, iscedili su betmena onoliko. aj bas da vidimo sta ce da urade.

Ako uzmu likove kakvi jesu iz Arkham-a (Harley Quinn, Joker itd) biće odlično, ali sam skeptičan sa tim igrama gde ima mnogo likova pa se menjaju likovi po misijama i sl. To mi nikad ne ispadne kako treba (izuzev gta 5) i kad vidim ove nove Avengers-e dodatno sam skeptičan.

Hm, Betmen je sigurica, ali verovatno je malo dosadno raditi na istoj fransizi 10 godina.

Ne mora cak ni ovo da bude sigurno ā€“ posle 4 igre umore se igraci, a i koncept je istrazen do krajnjih granica.

Mada opet, eno Ubisoft stanca jedne te iste igre godinama i samo broji milione. Vratice i Splinter Cell, samo je pitanje vremena.

Sta bre iscedili betmena kad su 3 igre napravili i to zadnju pre 5 godinaā€¦

2 Likes

Nemam komentar. Bolje ne odgovarati na ovako nesto.

Pa lepo se čovek izrazio, rekao je većina, ne sve. Ima to smisla. Malo koja serija igara preživi viÅ”e od tri nastavka bez da se kvalitet na neki način sroza.

Možemo da se ne slažemo, al ideja nije besmislena.

Mnogo delova neke igre može da bude loÅ”e, ali malo teže da bi nekom smetao novi deo Batman-a. Bar po netu koliko sam se nagledao postova, svaki leak ili Å”ta god da je vezano za Arkham, ljudi odlepili. Naročito Å”to su očekivali najavu na neku od konferencija Playstation-a ili Xbox-a za nastavak i smorili se kad nije bilo ničega jer je bilo leakova po netu za novu Arkham igru. Å to se mene tiče nek mi daju reskinovan Arkham Knight sa malo drugačijom pričom i par inovacija i ja srećan. :grinning_face_with_smiling_eyes::ok_hand: