Rocksteady 22. avgusta objavljuje Suicide Squad igru

4 Likes

S cim se oni zamaraju majko mila… umesto betmena da prave da uzivamo svi. Al ajde da sacekamo i vidimo i ovo.

eh sto da ne, iscedili su betmena onoliko. aj bas da vidimo sta ce da urade.

Ako uzmu likove kakvi jesu iz Arkham-a (Harley Quinn, Joker itd) biće odlično, ali sam skeptičan sa tim igrama gde ima mnogo likova pa se menjaju likovi po misijama i sl. To mi nikad ne ispadne kako treba (izuzev gta 5) i kad vidim ove nove Avengers-e dodatno sam skeptičan.

Hm, Betmen je sigurica, ali verovatno je malo dosadno raditi na istoj fransizi 10 godina.

Ne mora cak ni ovo da bude sigurno – posle 4 igre umore se igraci, a i koncept je istrazen do krajnjih granica.

Mada opet, eno Ubisoft stanca jedne te iste igre godinama i samo broji milione. Vratice i Splinter Cell, samo je pitanje vremena.

Sta bre iscedili betmena kad su 3 igre napravili i to zadnju pre 5 godina…

2 Likes

Pa tako i treba stati. Većina igara sa više od 3 nastavka opasno počinje da smara, osim ako uradiš nešto poput poslednjeg GoW-a i okreneš ceo serijal. A i on će verovatno početi da smara posle toliko delova.

Nemam komentar. Bolje ne odgovarati na ovako nesto.

Nemaš komentar, a komentarises :joy:

Pa lepo se čovek izrazio, rekao je većina, ne sve. Ima to smisla. Malo koja serija igara preživi više od tri nastavka bez da se kvalitet na neki način sroza.

Možemo da se ne slažemo, al ideja nije besmislena.

Mnogo delova neke igre može da bude loše, ali malo teže da bi nekom smetao novi deo Batman-a. Bar po netu koliko sam se nagledao postova, svaki leak ili šta god da je vezano za Arkham, ljudi odlepili. Naročito što su očekivali najavu na neku od konferencija Playstation-a ili Xbox-a za nastavak i smorili se kad nije bilo ničega jer je bilo leakova po netu za novu Arkham igru. Što se mene tiče nek mi daju reskinovan Arkham Knight sa malo drugačijom pričom i par inovacija i ja srećan. :grinning_face_with_smiling_eyes::ok_hand:

Čim nema nastavka više od 5 godina, pritom ništa nije ni najavljeno, nešto tu ne štima. Bolje da pamtimo igre kao dobre, nego da nam uvale neko razočaranje.