Rise of The Ronin (PS5 ekskluziva)

WoooW meni ovo bas do jaja izgleda, najjaci trailer koji sam video u zadnje vreme , ali nazalost igra izlazi tek 2024-te.
Navodno na igri rade vec 7 godina.

Inace u pitanju je akcioni RPG smesten u otvoreni svet cija se radnja odvija u Japanu tokom 19. veka tokom Meidzi obnove iliti perioda poznat kao “Bakamatsu” koji je oznacavao velike drustvene promene, kraj ere sogunata i izolacije Japana.

Ja bi rekao da se dosta vidi uticaj Ghost of Tsushima-e , na momente kao da gledao GoT samo smesten u nesto modernije okruzenj (sto naravno ne znaci nista lose).

U svakom slucaju mislim da ce ovo biti bas bomba od igre. :wink:

@MikiBanter

:smirk: :smirk: :smirk:

1 Like

A evo malo i nekoliko slicica. :wink:






2 Likes

Brate, moraću da poplavim izgleda. :sweat_smile:

Ne moraš, samo nemoj da si samo vezan za jedan tabor. Propustićeš mnogo dobrih stvari :smiley:

2 Likes

Al ozbiljno sad. Nameravao sam da pazarim switch i jeste mi u planu neko vreme al kada vidim šta Sony radi sa ovim Feudal Japan igrama, zaista me tera da razmislim ozb. Jbg, i dalje sam student pa finansijski ide malo teže al zadali su mi zadatak šta uzeti prvo. Ne mogu da lažem ali su me sada zaista zainteresovali. :neutral_face:

1 Like

Ma brate i kad budeš radio, imaćeš druge stvari koje ćeš trebati da finansiraš tako da, para neće biti nikada dovoljno. Sreća pa ja ne volim Nintendo, njihove igre pa me i ne zanima ni malo. Svakako trebaš da uzmeš i PS5 kad budeš imao prilika da obrneš sve ekskluzive. Pogotovo što evo dolazi još jedna pored Ghost of Tsushima koja bi tebi legla kao Slobi Alfa Romeo Djulija.

1 Like