RGH i eksterni HDD

Konzole sa RGH mogu da pokreću igre samo sa HDD-a - obzirom da moja konzola ima samo 4gb memorije, nakon što bude odrađen RGH, biće mi potreban veći HDD. Da li to može da bude bilo koji eksterni hard disk (npr. koji koristimo kao korisnici PC-a za back-up podataka) ili je neophodno da to bude Xbox 360 HDD?

ps Ukoliko je moguće da to bude ‘običan’ eksterni HDD, da li se on sa konzolom povezuje preko USB porta?

Koliko sam ja razumeo ne treba da bude xbox 360 hdd, nego bilo koji hdd. Ako gresim ispravite me

Moze da bude bilo koji externi HDD samo treba da bude konvertovan na FAT32 koliko ja znam. A RGH konzole mogu da pokrecu igre i sa cd-a ne samo preko HDD-a.

… treba da bude konvertovan na FAT32…

Za ovo znam, to nije nikakav problem.

… RGH konzole mogu da pokrecu igre i sa cd-a ne samo preko HDD-a…

Ovo nisam znao, a to je jako dobra vest! Ortak koji je uradio RGH (ne znam kod koga) mi je rekao da RGH konzole mogu da pokreću igre samo sa HDD-a i da mu je majstor koji mu je RGH odradio to rekao… Možda nešto u toku čipovanja nije urađeno kako treba na njegovoj konzoli.

ps da li je taj eksterni HDD (‘bilo koji’) povezan sa Xbox-om preko USB porta ili mora da se poveže na neki drugi način?

Konzole koje mogu da se fleshuju mogu da citaju nema veze da li je RGH ili obicna, mora da se skine protekcija tj da vidi protekciju DVD-a koje narezemo, fabricki FW drive ni na RGH ne moze da vidi. Fleshovan na RGH moze ne flesovan ne moze- ukratko.

RGH vidi svaki eksterni HDD u koliko mu je primarna particija FAT32.

Ok, to je definitivni odgovor koji se tiče HDD-a :slight_smile:

Koliko sam te razumeo iz ovoga što si napisao (a ne razumem se puno), konzola koja ima samo RGH ne može da pokreće igre sa DVD čitača (ili može, ako su igre original)? Da li barem može da kopira piratske igre sa čitača na HDD?

I RGH konzola da bi čitala piratske igre sa dvd-a mora da bude flashovana.