RGH-Duple ikonice

Pozdravi drugari.Kao sto naslov kaze,imam problem sa RGH konzolom,konkretno sa Ikonicama unutar samog Dash-a.
Vec duze vreme mi konzola pravi duple ikonice na Xbox igrama (arcade igre su u redu,slozene pod konac,tj bez duplikata).
Od nekih 35 igra na hardu,5,6 imaju duple ikonice.
Dakle obe ikonice idu za jedan primerak igre.Dash je updatovan na poslednju verziju.Prilozio sam i dve slike,da bi to bilo malo jasnije.
Najlakse ti je da ocistis kes i bazu od FSD, na nekima pravi problem to pa onda reinstall fsd pomaze tj ucitas sa fsd sa usb onda obrises sa konzole i ubacis svez ne koriscen. Desava se da ubaguje zesce cuvena beta fsd :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ok poslusacu savet.
Mada i na predhodnom dashu sam imao isti problem,pa sam presao na ovaj poslednji 3.0,nista se nije promenilo,problem je ostao isti!
Da se ogradim,nisam neki perfekcionista,bitno je da konzola lepo radi,ali kad neko drugi pogleda meni,zapita se “Kakav ti je ovo krs,brisi duple igre” :)…kako mu objasniti

Desava se i meni to ponekad. Mada ja odmah restartujem FSD i sve se vrati u normalu. :wink:

Y na jednu omotnicu, pa Move game i No section.

sent using tapatalk

I ja sam imao ovaj problem. Mislim da sam resio preko clear data. Ako se dobro secam.

[QUOTE=aLx;150951]Y na jednu omotnicu, pa Move game i No section.

Odabrao neku bzv igru i kazem “ajde da probam da obrisem jednu ikonicu a drugu da ostavim”.Kad lepo posle te akcije nema igre na hardu,ostala samo druga ikonica :doh:
Ma neka ide zivot idem da probam sa jos jednom igrom.Rezultat isti,dve igre,dve ikonice manje na hardu :)…

Napravio si gresku u pocetku.

Kad imas 2 ikone odes na jednu u Options i Delete i vidis gde se nalazi (putanja lepo pise).Zatim otvoris HDD i vidis sta tamo ima.Jedna od te 2 je sigurno laznjak tj nastala kao neki backup.

E sad da bi vratio ikone iz No Section moras prvo da se preko browsera ulogujes u FSD i onda da tamo odaberes da sve te igre iz NO Section vratis nazad.

Konkretno ja volim da je meni konzola cista da tako povremeno pobrisem sve DLC-ove sto sam ubacivao, a igre vise nemam na HDD kao i save-ove i title update-ove.
Tako da sve to rucno radim sva ta brisanja jer znam gde je sta stavljeno.

Hvala svima puno na pomoci.:da:

Ja sam izvalio sta je problem kod mene bio… Menjao sam nazive foldera, tj. brisao sam visak, tipa PAL. SWAG itd… Nadam se da ce ovo pomoci…