Da li je neko probao da zakaci cd preko usb fioke koja ima eksterno napajanje pored klasicnog usb-a? nemam desktop racunar uvek priruci pa sam mislio da rezem na laptopu? ako je neko rezao nek javi rezultate da ne bacam badava dvd-je
Hvala
Da li je neko probao da zakaci cd preko usb fioke koja ima eksterno napajanje pored klasicnog usb-a? nemam desktop racunar uvek priruci pa sam mislio da rezem na laptopu? ako je neko rezao nek javi rezultate da ne bacam badava dvd-je
Hvala
mozes bez problema, externo napajanje i vezuj dvd na usb ili e-sata ako imas, sasvim normalno radi
verbatim samo na 2.4x zarad najboljeg moguceg rezultata i polako cekaj dok se reze hehhehe, obavezno testiraj sa kprobe2
Jeste ja rezem tako, nemas problema mozes sa fiokom ili na USB Ili ESATA PRIKLJUCAK. Mozes da rezes i na 4x to ti je bolje ako je na esata, 2.4x reze besprekorne rezultate na USB ovo iz licnog oskustva pisem.
Sent from my IRC using Twitter
Ja isto rezem tako ^^^^, samo gledaj da nabavis napajanje BAS OD KOMPJUTERA ako mozes, jer se neces usreciti sa onim molex(SMECEM) napajanjima, rezac vuce previse struje a ti molex adapteri nemaju snage i muce se, govorim ti iz licnog iskustva…, ja imam 2 ovakva molex napajanja 19 evra dodje jedan i samo cekam kada ce koji prvi da pregoriti:Molex adapter PSU - x360key
Sutra idem kupiti externo 5,25" ili “pravo napajanje” od kompjutera…
grappolo group ima te molexe, garancija 2 godine pa teraj