Evo ti lista najbolje ocenjenih igara ikada na MC. I tu je situacija nepromenjena.
Prošlo je dvadeset godina od tad ali imati u istoj godini half life,gta,mgs,halo,cod
Pozdrav za naseg @MikiBanter
E bas se radujem Soul Reaveru. Jos ako sam dobro video prva dva dela dolaze u paketu.
Uzmi Silent Hill na US store-u. Imaš Silent Hill Collection (drugi i treći deo) i Silent Hill Homecoming Sad skoro su bile na popustu baš tipa 4e
Verujem da je dobra igra ali nema sanse da igram horor igru. Horror is not my cup of tea, i am a pus…
Ahhaha pa Miki. Pravi horor su u stvari low quality igre koje ti igras
Ali razumem ni meni se ne igra ponovo SH2. Ta stvar ti se uvuce u glavu i nikada ne izlazi.
Ni jedan terapeut posle sa svojom 100$ satnicom to ne moze da isceprka i umesto njega postavi secanje na srecno detinjstvo.
Ostace tu kao pecat, kao zig na dusi, kao jedva primetan grc u svakom osmehu. Spreman da se u svakom trenutku ponovo vrati.
Trauma na popustu. Samo cetiri evra a traje zauvek. Sjajna vrednost za novac.
Dobijas pakao, pravi pakao, u formi video igre.
Vrata nisu uvek sa kosturskim glavama i vatrom koja kulja okolo. Nekada moras da ih pronadjes. Skrivena su, mala i zardjala, iza wc kabine u napustenoj zeleznickoj stanici. Nekada moras da ih pronadjes… u magli.
Nedavno sam igrao na Xboxu BLOPS2, i dalje ima dosta servera, jedino me smara sto mi je igra na francuskom zbog mog regiona
Neverovatna kolicina nestalgije, i koliko su tada igre bile sporije.
A ja sam mislio tada da je CoD ultra brza igra…