Retro kutak

Evo ti lista najbolje ocenjenih igara ikada na MC. I tu je situacija nepromenjena. :smile:

Prošlo je dvadeset godina od tad ali imati u istoj godini half life,gta,mgs,halo,cod

2 Likes

23 years ago (September 24, 2001), “Silent Hill 2” was released for PlayStation®2 in North America! :us:

4 Likes

Pozdrav za naseg @MikiBanter :baby_bottle::teddy_bear::baby:

5 Likes

E bas se radujem Soul Reaveru. Jos ako sam dobro video prva dva dela dolaze u paketu.

1 Like

Uzmi Silent Hill na US store-u. Imaš Silent Hill Collection (drugi i treći deo) i Silent Hill Homecoming :ok_hand: Sad skoro su bile na popustu baš tipa 4e

Verujem da je dobra igra ali nema sanse da igram horor igru. Horror is not my cup of tea, i am a pus… :joy:

Ahhaha pa Miki. Pravi horor su u stvari low quality igre koje ti igras :sweat_smile:

Ali razumem ni meni se ne igra ponovo SH2. Ta stvar ti se uvuce u glavu i nikada ne izlazi.

Ni jedan terapeut posle sa svojom 100$ satnicom to ne moze da isceprka i umesto njega postavi secanje na srecno detinjstvo.

Ostace tu kao pecat, kao zig na dusi, kao jedva primetan grc u svakom osmehu. Spreman da se u svakom trenutku ponovo vrati.

Trauma na popustu. Samo cetiri evra a traje zauvek. Sjajna vrednost za novac.

Dobijas pakao, pravi pakao, u formi video igre.

Vrata nisu uvek sa kosturskim glavama i vatrom koja kulja okolo. Nekada moras da ih pronadjes. Skrivena su, mala i zardjala, iza wc kabine u napustenoj zeleznickoj stanici. Nekada moras da ih pronadjes… u magli.

4 Likes

1 Like

1000004167

6 Likes

:heart: :heart: :heart:

Crt i pleyka 2 i underground 2 to je bilo štogod

6 Likes

Pleyka,ipod,moto v3i tačno je to bilo top vrijeme

2 Likes

7 Likes

True story

5 Likes

1000004208

4 Likes

Nedavno sam igrao na Xboxu BLOPS2, i dalje ima dosta servera, jedino me smara sto mi je igra na francuskom zbog mog regiona :smiley:

Neverovatna kolicina nestalgije, i koliko su tada igre bile sporije.
A ja sam mislio tada da je CoD ultra brza igra…

3 Likes

2 Likes