Resonance: A Plague Tale Legacy - Reveal Trailer | Xbox Games Showcase 2025

Od mene na kraju ipak solidna 8-ica, drugi deo igre se maksimalno razvukao, to mi je najveca mana. Da je kraci, igra bi bila bolja, da je ostao sok suocavanja sa monstrumom i mozda jedan deo probijanja kroz lavirint - ovako smo dobili 10 sati istog ponavljanja sekvenci bezanja.

RPG je tu tek da zacini, nisam video nikakvu svrhu skupljanja resonance poena ii trinketa za pasivne moci, a razlicita oruzja takodje su tu bez potrebe.

Prica, grafika, muzika i atmosfera ostaju najjaci aduti do samog kraja. Na momente, moze da se klasifikuje kao horor - sto je takodje ogroman plus, deo sa probijanjem izmedju petrifikovanih zrtava monstruma koje ozivljavaju na vas pokret - odlicna mehanika.

2 Likes

Ja stvarno ne mogu da se požalim da se nešto razvuklo na igru koju sam završio sa 15-tak sati.

Pasivne moći, oružja i ostalo vjerovatno prave razliku na većim težinama. Na normal baš i ne, igra je prilično lagana. Mada ko voli da ganja achievements to sve spada u collectables.

1 Like

Mozda si je ti razdelio dobro ili ti je pak lepo legla.

Ja sam je zavrsio iz 4 puta. Gde je poslednja sesija bila bukvalno od 9og chaptera kad pocinjes da imas dva moda, sunjaj se ili trci pa je bilo napodno/dosadno. Mozda da sam tih 5 poslednjih chaptera presao iz po pola bi bio drugaciji osecaj.

Igrao sam otprilike 2 chaptera dnevno. Možda jedan ili 2 dana da sam odigrao 3 ali 2 mi je bila mjera.

Prijatno sam iznenađen ovom igrom, pogotovu nakon onog mlakog nastavka sasvim solidnog prvog Plague Talea. Fina eksploatacija mita o Minotauru i mehanika iz PoP i TR, precizne kontrole, odlična muzička podloga, sve u svemu zabavio sam se solidno. 8.5/10.

8 Likes