Resident Evil Village: Expansion & Gold Edition - Reveal Trailer | Capcom Showcase 2022

1 Like

Gde smeju da dopusta da Silent Hill vesti isplivaju sutra, a da oni ne naprave event odmah dan posle. :joy: Ali može neki gameplay za RE4.

1 Like

Promenili su naziv igre u SHOWCASE :joy::joy::joy::joy: sad ce daca novu temu.

A jeste bese druga igra :joy: zaboravio sam, samo naziv pamtim :grin:

Ocekujem njegovo velicanstvo RE4 Remake gameplay!

Ja sam imao veliki hype kad su najavili RE 4 remake ali sada kreću malo da dave pa postajem ravnodušan iz nekog razloga. Prave najavu za jednu običnu ekspanziju kao da najavljuju novu igru. Ekspanzija ako traje plafon dva sata i mod u trećem licu i to je to. A za remake su već izbacili gameplay trailer, već davali još informacija, izbacivali opet neke sitne trailere, sve nešto na kašičicu na svakih mesec dana da već počinju da me smaraju. Možda zato što im pratim stranicu na društvenim mrežama pa znam šta da očekujem već ali hype mi je definitivno splasnuo. Videću review za ovu ekspanziju da li vredi davati i te 2500 na Arg ili da čekam (ili da je zaobiđem) jer opet, reklamiraju gold edition Village kao da su uradili nemoguće iako je igra predobra. Moderi odradili ovo sa kamerom još u RE7 i još ubacili kameru iz uglova za RE2 remake. A ovi se lože za ceo event za jednu ekspanziju i treće lice kampanje. Totalno je danas izmenjen koncept showcase-a, kad neko najavi tako nešto ja očekujem brdo novosti, event od bar sat vremena. A ne neko sranje koje su mogli da puste u jednom dvominutnom traileru na youtube-u. Al sam hejter odjednom :joy:

Sto se modera tice, na to ne obracam paznju jer to dozivljavam kao skrnavljenje igre. A sto se tice ekspanzije za Village-iskreno, radujem se i kupicu naravno. Zelim da odigram igru iz treceg lica.

Svakako je mizerno praviti ceo showcase od toga i promovišu jednu malu ekspanziju kao da nikad niko nije napravio ekspanziju. Što je najjače tvrdili su ranije kako će eskpanzija za Village biti free. I evo je sada… Nego Konami pravi ono čudo (što će isto da traje možda 5 min) i onda ovi brže bolje sklepali sve što imaju pa ajde da pravimo i mi nešto.

1 Like

Neka hvala, ovo sam prešao, dosta pomeranja živaca, vidimo se u RE9. Mada… ovo je eskpanzija sa Rose? Hm…možda

1 Like

Ispunjena gradjanske duznost

4 Likes

Da klikneš Suspend? :grin:

1 Like

Prešao je već verovatno, kontam da toliko i traje :joy:

Edit: pa ovi u review kažu da je jedino mercenaries mod vredan ekspanzije i “bang for your buck” :man_facepalming: Nadam se samo da mogu da vratim kameru u prvo lice za ekspanziju, jer treće lice samo uništava atmosferu u Village.


Igra stvorena da se igra noću sa slušalicama :joy:

3 Likes

Vrhunac Villagea je na PSVR. Isto ce biti i sa RE4. Kada bi to iskusili, pali bi na dupe. :pray:

2 Likes

Industriju/korisnike ocito vise ne interesuje VR.

Igrao sam malo Village demo u VR-u jer su mi promenili sifru za nalog full igre i lik se ne javlja na razmeni. Ludilo od straha i imerzivnosti, ali je slika mutna i uzasno je neudobno - nisam provalio kako se nosi noz i okrece u isto vreme. Nije mi uopste jasno kako su uspeli da zabrljaju kontrole pored onoliko dugmica na PSVR2 kontrolerima. Isto kao sto nisu odradili upravljanje volanom uz pomoc VR kontrolera u GT-u. Neke proste i ocigledne stvari ne valjaju.

Rezolucija je takodje kriminal, mura efekat i mutna slika - cenu uredjaja da ne spominjem jer je skuplji od PS5 bundlea - mozda bi jedan mali procenat preferirao da igra na taj nacin. Mucninu skoro nisam ni osetio, sto je dosta bizarno… mozda zbog gledanja toliko filmova u PSVR-u 1st gen ili je nesto drugo. Prosto neverovatno.

Ali presence je nenadjebiv. Kretanje po sumi i mracnoj kolibi, zvukovi… Razlika je kao da gledas fotografiju plaze na Baliju, i da si tamo. Malo doduse smetaju okviri, i dalje je osecaj skalamerije na glavi, kao da gledas svet kroz neke naocare - ali ipak je to svet, u kome se nalazis, a ne samo njegova 2D reprezentacija.

Nadrealno mi je sto i dalje posle 5-6 godina zrele VR tehnologije i dalje sigurno jedno 80% gamera na forumu, nikada nije to ni iskusila.

1 Like

Ja zaista ne razumem o cemu pricas. Mislim da se ti jednostavno ne snalazis u vr igrama i pokusavas na silu, ali ne ide te.

1 Like