Resident Evil Village: Expansion & Gold Edition - Reveal Trailer | Capcom Showcase 2022

1 Like
2 Likes

Gde smeju da dopusta da Silent Hill vesti isplivaju sutra, a da oni ne naprave event odmah dan posle. :joy: Ali može neki gameplay za RE4.

1 Like

Promenili su naziv igre u SHOWCASE :joy::joy::joy::joy: sad ce daca novu temu.

Jok, ono je Silent Hill Transmission, ovo je RE Showcase :joy:

1 Like

A jeste bese druga igra :joy: zaboravio sam, samo naziv pamtim :grin:

Ocekujem njegovo velicanstvo RE4 Remake gameplay!

Ja sam imao veliki hype kad su najavili RE 4 remake ali sada kreću malo da dave pa postajem ravnodušan iz nekog razloga. Prave najavu za jednu običnu ekspanziju kao da najavljuju novu igru. Ekspanzija ako traje plafon dva sata i mod u trećem licu i to je to. A za remake su već izbacili gameplay trailer, već davali još informacija, izbacivali opet neke sitne trailere, sve nešto na kašičicu na svakih mesec dana da već počinju da me smaraju. Možda zato što im pratim stranicu na društvenim mrežama pa znam šta da očekujem već ali hype mi je definitivno splasnuo. Videću review za ovu ekspanziju da li vredi davati i te 2500 na Arg ili da čekam (ili da je zaobiđem) jer opet, reklamiraju gold edition Village kao da su uradili nemoguće iako je igra predobra. Moderi odradili ovo sa kamerom još u RE7 i još ubacili kameru iz uglova za RE2 remake. A ovi se lože za ceo event za jednu ekspanziju i treće lice kampanje. Totalno je danas izmenjen koncept showcase-a, kad neko najavi tako nešto ja očekujem brdo novosti, event od bar sat vremena. A ne neko sranje koje su mogli da puste u jednom dvominutnom traileru na youtube-u. Al sam hejter odjednom :joy:

Sto se modera tice, na to ne obracam paznju jer to dozivljavam kao skrnavljenje igre. A sto se tice ekspanzije za Village-iskreno, radujem se i kupicu naravno. Zelim da odigram igru iz treceg lica.

Svakako je mizerno praviti ceo showcase od toga i promovišu jednu malu ekspanziju kao da nikad niko nije napravio ekspanziju. Što je najjače tvrdili su ranije kako će eskpanzija za Village biti free. I evo je sada… Nego Konami pravi ono čudo (što će isto da traje možda 5 min) i onda ovi brže bolje sklepali sve što imaju pa ajde da pravimo i mi nešto.

1 Like

Neka hvala, ovo sam prešao, dosta pomeranja živaca, vidimo se u RE9. Mada… ovo je eskpanzija sa Rose? Hm…možda

1 Like

Ispunjena gradjanske duznost

4 Likes

Da klikneš Suspend? :grin:

Prešao je već verovatno, kontam da toliko i traje :joy:

Edit: pa ovi u review kažu da je jedino mercenaries mod vredan ekspanzije i “bang for your buck” :man_facepalming: Nadam se samo da mogu da vratim kameru u prvo lice za ekspanziju, jer treće lice samo uništava atmosferu u Village.