Resident Evil 8 Village

Toooo :slight_smile:

Jedino sto stvarno jedva čekam a i to što je Ethan ponovo mi se bas sviđa, jer znači da se first person vraća ,au daleko je 2021.

Sad baš gledam trailer opet… Jel to bre Chris spucao pet metkova u glavu ovoj Ethan-ovoj ženi…? (zaboravio sam joj ime :grinning_face_with_smiling_eyes:) Kad se samo setim da sam njoj dao lek za virus. :roll_eyes:

Evo dodatnih informacija od developera. Biće ovo super. :slight_smile:

2 Likes

I još da bude u VR-u, a nema razloga da ne bude, jer je VII bila.

Videćemo, možda će da čekaju vr 2… Ali videćemo…

Ne mora da znaci, VII je bio killer app za PSVR, dobili su para od Sonija. Ceo VR je pao u zapecak od tada, pa su remasteri izasli u flat varijanti.

Ja se ovo bojim da igram i normalno, mislim da ne bi preziveo ovo da igram u VR, najozbiljnije vam kazem. :smiley:

2 Likes

Naviknes se, dodje ti na isto.

Sto znaci da cu se samo bojati ali cu ostati ziv :smiley:

Samo da ti ovo žena ne pročita :smiley:

1 Like

Kakav crni vr, ja sam gledao kod ortaka početak kada krene prvo makljanje po kući, šlog umalo doživeo. Ovakve igre nisu za mene.

2 Likes

@jahalang0112 Ovde se slazem u potpunosti :joy:
Za mene je i dead space 3 bilo mnogo, nikad vise horror igre :joy:

Haha, omekšali ste pod stare dane :joy:

Ma nisam nikad to mogao da igram. Mislim prešao sam Silent Hill 1, Dead Space 1, ali su to bila traumatična iskustva. Sad baš nemam živaca. Days Gone nisam mogao da igram sa sluskama :joy:

1 Like

To verovatno znači i za one s, tako da ostaju možda pro i x…

Rekli su developeri gore u klipu da izlazi samo za Ps5, XSX i PC.

1 Like

Sve vise ce biti takvih problema sa novim igrama. Development problems = mrzi nas da se cimamo.

I za godinu i po dana, nova generacija ce biti clean. Nije ni MS-u u interesu da na Xbox One igras obogaljene next gen naslove do beskraja. Sony je tu saseko odmah :smiley:

Ta prica da ce moci da se igraju igre nove generacije na starim konzolama ce imati svoj zivotni vek. Zato sto, na konzoli se ocekuje da igra radi. Kad imas pc koga krece da gazi vreme pa krenu igre da ti seckaju i raspadaju se, ko te jebe da izvines, kupi nov hardver. Na konzolama to ne moze biti tako, igra mora da radi. i doci ce kad tad do breaking pointa kad igra jednostavno vise ne moze da radi na staroj konzoli. Cenim 18 meseci. Uostalom pokrenite Shadow of mordor na Xbox 360 :smiley:

Sto je opet s neke strane dobro, oni koji ne kupe nov Xbox day1 barem nece balaviti za novim igrama i plakati sto ne mogu da ih igraju. Mi koji imamo PS4 mi cemo da ridamo :smiley:

1 Like

1 Like

Jos malo :blush:

2 Likes