Resident Evil 2 – E3 2018 Playstation Showcase Trailer | PS4

Auuuu… Ekstra izgleda… Samo da su naučili od RE7 neke stvari+se vrate korenima i RE4 i evo i nama spektakla :smiley:

Evo i gameplay-a. :slight_smile:

SLtnD4s_d

Meni ovo neocekivano postala jedna od najiscekivanijih igara. Ko ce sad docekati januar.

2 Likes

Pada collector’s edition? :smiley:

5 Likes

In a recent interview with Daily Star, Capcom producers Tsuyoshi Kanda and Yoshiaki Hirabayashi confirmed that a VR option will not be available in the survival horror game, despite the series’ latest entry, Resident Evil 7, offering one.

According to Kanda, due to Resident Evil 2‘s camera perspective, VR “didn’t match the vision” for the game. “We’re not thinking about VR support currently, given that the camera perspective and the over-the-shoulder choice would mean that VR is not the best way to present the game,” he said.

Meni se nekako vise svidja onaj RE7 stajl, to mi je jedna od ljepsih igara, ovakvo ovo me bas nesto i ne privlaci.

Pre ce biti da je izvuci onakvu grafiku za VR jaaaako tesko, ako ne i nemoguce. Plus sasvim je moguce da im se cimanje oko VR-a nije isplatilo kod RE7 i da ne nameravaju time opet da se bakcu.

Cime zelim da kazem, ‘camera perspective’ je tu izgledno tek na dalekom trecem mestu.

1 Like

Kakvo pros…nje od izjave. Da je bilo ko probao VR sa pogledom iza lika shvatio bi da je to ogroman potencijal. Stvar je u tome da u VR sve izgleda veće i realnije, a samim tim nikako ne može da naruši atomosferu igre, već samo da je poboljša.

Smatram da je ovde jedini problem upravo snaga trenutnih konzola i lošeg grafičkog prikaža unutar samog VR-a, a ne camera perspective.
Ali ajde neka im bude :slight_smile: