Reset Glitch Hack Chips and NAND Flashers: EDGE 360, x360 Glitchip/SF, 360-CLIP

Ako si vec hteo da ispadnes pametan sto mu nisi poslao PM, Dusan bi ti odgovorio 100%!

Nemogu te se zaobici!Kao prvo pitanje kao pitanje nije direkt postavljeno dushanu,ja te ne razumem jesam napisao sta stoji u dushanovom potpisu i ti si mogao sam zakljuciti da ne moze posto nemas HDMI…

[COLOR=#ff0000][/COLOR]

Dobro de, verovatno covek nije hteo da prihvati stvarnost (cvrsto nije zeleo da veruje u to) dok se eksplicitno ne napise. Verovatno se desilo mnogima…

Sto toliko negativne energije kruzi u ovih par zadnjih postova xD

ocigledno smo svi meteropate pa nas vreme cini cudnima :smiley:

My ears are burnin’.

Nego sta vidim da si skuzio poantu posta :beer:, covek hteo da ispadne pametan…

Kako nece buraz,oces coveku da POMOGNES i on te “popljuje”…

Ma nemoj se opterecivati sa glupostima,znas kako je to,on je trebao da se zahvali na pomoci a to sto nije i sto je na taj nacin odgovorio to samo pokazuje kakav je covek… nemozes ti tu nista promenit,ljudi su takvi kakvi su

koliko je teška ta procedura hacka,i što je sve potrebno,znam da treba ovaj čip od 20$,što još treba…možda se i sam upustim u to :smiley:

Upišah se od smeha kad videh ovaj post sa sve Danijelovim avatarom pored :smiley:
Kakva ironija, morate priznati!

Cekaj,jel to znaci da ja moj xbox sa zephyr plocom bez hdmi ne mogu da jtagujem i rghujem ? :stuck_out_tongue:
Salim se,vec sam pricao(pisao) sa Duschanom i utvrdio da ne moze
Svejedno hvala Duschanu :beer:

imam dobru priliku da dobijem ovaj x360key iz amerike pa bi molio znalce par odgovora
1 jel ista moram na boxu radit prije nego to spojim (mislim otvaranje i to) il ce bit dovoljno to u usb,i naravno hdd u to
2 teze pitanje bolje ovaj rhg ili xkey…

1.moraš ga otvoriti,x360 key se spaja koliko sam vidio na sata port xboxa,a na x360 na drugi priključak ide usb hard disk
2.po meni je bolji rgh,jednom ga napraviš,i možeš sve živo vrtit na boxu,i jeftiniji je,dok na keyu moraš tražit na njegovom mini lcd-u igru koju želiš pokrenuti…

Evo da se pohvalim malo Duschan mi je uradog jtag na debelom jasperu…sve funkcionise u najboljem redu ,emulatori ,igre xbla guta sve …podigao je fsd na memoriskoj kartici…mada sam ga ja prebacio na hdd zbog prostora :slight_smile:

pitanje jedno, meni isto odradjen rgh a imam hdd od 20gb, a ja hocu da ubacim novi hdd dali to mogu i trebali nesto da prebacim na njega sa ovog od 20gb osim naravno profila i sejvova i formatiranja sa na xbox.
hvala unapred
pozzz

Mozda ti je bolje da uzmes externi hdd i na njega trpas i mountujes ISO-e i ostale stvari a sejvove i profile zadrzi na tom od 20gb…

ma ja imam vec eksterni na kome bi stavljao iso-e, nego procitao sam negde da xbla igre mora da stavis na interni hdd, mozda gresim neznam ali vec sam skinuo 20gb xbla igrica i sad neznam kako dalje
hvala
pozzz

Posto vec imas kuciste od internog HDD-a,kupu si veci HDD za laptop i napravis si sam veci HDD za Xbox,evo ti tu tutorial,sve ti pise koja marka hdd-a ti treba sta i kako:http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/835-tutorijal-napravite-svoj-250gb-hdd-za-xbox360.html

hvala puno
pozzz

…a moze i tako :))))