Red Faction: Guerrilla

Demo je na Live-u za sve koji su članovi thq communitija. dobijete key i skinete. Mada, demo će verovatno uskoro naći i na torrentima.

Iskreno, nisam puno očekivao od igre, ali je jako zanimljiva, barem ono što je u demou pruženo. Igru je radila ista ekipa kao i Saints Row, i ne čudi sandbox/gta primesa. Dakle, industrijska revolucija radničke klase protiv korporacije koja drži kolonije na Marsu. Dovoljno šašavo da me zadrži.

Developeri su ponosni na mogućnost totalnog uništenja svega što vas okružuje. Probao sam, i podosta je tačno to što kažu :). Svaki zaklon se može čas posla srušiti, što doprinosi dinamici igre i većoj mobilnosti. Svako vozilo se može koristiti i takođe su podložna uništenjima.

AI protivnika je veoma spretan kada zafrljačite bombu prema njima mada nema te inteligencije koja se može takmičiti sa brojem eksploziva koju imate :smiley: .

Sve u svemu, radujem se ovoj igri i verujem da će pružiti dosta zabave!

Jel se meni cini ili ovo lici pomalo na Lost Planet?

pomalo da, ima te momente, samo lost planet je tipičan 3rd person shooter, svaki nivo jedna do dve misije koje se izvršavaju linearno. Ovde, se međutim, opredeljuje za misije u gta / saints row fazonu i usput se mogu postići razne druge stvari (uništavanje korporativne imovine npr) i do cilja se može doći na više načina.

Ovo mi se svidelo. Totalni opoziv vibe :smiley:

Demo je već par dana podložan torrent skidanju… probao neko?