Red Dead Redemption 2 ce mozda biti najavljen na E3

[SIZE=3]Momak koji se predstavlja pod nadimkom AnonDN1978 a koji je bivši član Rockstar Games tvrdi kako je nastavak Red Dead Redemptiona uveliko u razvoju i da ovog puta neće promašiti PC.[/SIZE]
[SIZE=3]Po njegovim rečima, naziv igre biće Red Dead Redemption 2: Legends of the West a radnja je smeštena pre dešavanja u Red Dead Redemptionu. Ono što je posebno interesantno jeste da će se ovaj naslov pojaviti za Xbox One i PS4 a da će PC verzija uslediti sa kašnjenjem od oko mesec dana.[/SIZE]
[SIZE=3]Isti izvor tvrdi da se igra dešava 12 godina pre originala i da će kao u GTA V biti tri glavna lika. Irish je (logično) doseljenik iz Irske i ima 21 godinu, Seth i njegova tužna priča poznati su nam iz RDR a treći lik biće onaj kog sami stvorite u editoru nalik na GTA Online. Jedna od najvećih novina trebalo bi da bude mogućnost da se pridružite raznim bandama ali i da postanete šerif u gradu.[/SIZE]
[SIZE=3]AnonDN 1978 na kraju navodi kako je RDR 2 u razvoju već čitave tri i po godine kao i da će igra biti predstavljena na E3 sajmu. Činjenica je da Rockstar nikad nije nije najavio neki svoj naslov na E3 ipak poziva na oprez kad je reč o pouzdanosti ovih informacija.[/SIZE]

Momak koji se predstavlja pod nadimkom AnonDN1978 a koji je bivši član Rockstar Games tvrdi kako je nastavak Red Dead Redemptiona uveliko u razvoju i da ovog puta neće promašiti PC.

@Lordish j3bemu misa :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :middlefinger: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ontopic: ne znam zasto su toliko i cekali… igra je odavno trebala da dobije nastavak

Malo mi ovo smrdi. Odjednom se pojavi neki lik koji navodno otkrije celokupan naziv igre, a pritom se serijal ne zove Red Dead Redemption, nego samo Red Dead a onda se u nastavku doda neka rec. Prvo je bio Revolver, pa Redemption. A drugo, neverovatno mi je da to objavi Screenfun, a ne neki respektabilni sajt.
EDIT: Ja bih svakako bio odusevljen da je ovo istina, u svakom slucaju.

Možda koriste engine i assete iz GTAV? Čini mi se da je to najjednostavnije i najrealnije objašnjenje, mada, ko zna.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1024432 Well, originalni izvor toga je reddit, so yeah… I sad sam tek video da je izvor ove vesti screenfun, koji je pak to preuzeo sa reddita… Yeah…

Pa navodno je to lik koji je radio u Rockstar. Sto se naziva tice, logicno je da ce ga nazvati opet Redemption ako se radi o istim likovima, a radi se. Ne znam, brzo ce E3, vidjecemo.

Ćao, ja sam daemonkiller92, ja sam radio u Blizzardu, i eto, rešio sam da vam otkrijem jednu tajnu. Starcraft Ghost nije mrtav, već je prebačen na VR. Ja sam bio zadužen za povezivanje PC sa internetom u Blizzardu i onda sam video fajl na kome piše Top Secret. Postavio sam ga na internet, i evo linka: “insert rick roll jer me mrzi”. Done.

I ajde sad, ajd mi poveruj. PLS BELIEVE.

Verovatno ćemo videti neki nastavak ovog serijala, ali kad? Kad Rockstar hoće. Boli ih ***** koliko vremena prođe, može im se. Nemaju razloga za žurbu.

Kao sto napisah iznad, lik je navodno radio. Prenosim link koji sam nasao, ne kazem da treba da vjerujete i slicno.

Nikad prezaljeni Starcraft Ghost. Sto si morao da ga spomenes. Sto?! sobs quietly

Couldn’t resist :smiley:

Hoću da kažem, danas, može svako da se pradstavi kao neko drugi, pogotovu na sajtovima poput reddit ili neogaf. Ako zaista bude nešto od ovoga, kul, ali verovatno neće. Poenta je u tome da treba biti razuman u svom očekivanju i da se ne veruje svakom postu na internetu :slight_smile:

ontopic: ne znam zasto su toliko i cekali… igra je odavno trebala da dobije nastavak

Ne davno, već bi trebala baš ove godine (Rockstar na svakih 5 godina izbaci GTA, tako/toliko bi valjda trebalo i za RDR). Mada neću se ja buniti ni sledeće da izađe, iovako ima šta da se igra, a za ovu igru želim da je što bolje odrade tj taman toliko koliko je RDR bio bolji od GTA IV i ja ću biti prezadovoljan :slight_smile:

Jel Seth bese onaj ekshumator ? :smiley:

Hahaha jeste, ekshumator, lopov, kanibal, ludak, sve :smiley:

Sent from my D6603

Dakle Wild West Trevor :slight_smile:

Verovatno postoji nesto, RDR je meni bolji od GTA zamorio je vise sa lomljenjem unistavanjem svega itd dok wester fazon je meni mnogo prijatniji i bolji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^
Slazem se i meni je rdr bolji od gta.Kad bih morao da izdvojim samo jednu igru iz prethodne generacije to bi verovatno bio rdr :slight_smile:

Znate kako, nisu ni oni idioti, znaju kolika je popularnost RDR, tako da ce izbaciti sigurno nastavak kad-tad. Velika je potencijalna zarada u pitanju, bez brige.

Taman ti mislio thanks lupit, kad vidim prst u sredini :smiley: mrs :smiley: ahahahaha

Mojne da si na kraj srca, solidarisi se za jedan thanks :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Hahahah vidi kako mu ga sakrio pokvarenjak :smiley:

Znam da ste pisali o necemu (cijenama igara valjda) ali me bas mrzilo da citam, mada moracu izgleda :smiley:

Eto ti thanks, i bemu, pokvari temu :smiley: