Ratchet & Clank: Into The Nexus - VIDEO PREVIEW

https://youtu.be/kIM0vRvLVFY

Koliko je ovo dobra igra… igrao sam samo prvi deo na PS 2 ali definitivno jedna od najboljih platfromskih igara koje sam igrao. Ovo, Jak & Dexter i Sly Cooper.

odem ja kod zeninog bratanca, mali 5 godine tek sto napunio, ajde teco da igramo Racthect & Clank, teca mu kupio pS2 jos pre heheheh kako sam dobar teca… nista krenemo mi da igramo on mi pokaza neke fore za koje ja nisam znao uopste, dodjem kuci probam na tools of destruction kad ono moze… e majko dete od 5 godina mi drzi lekcije o gamingu :smiley:

Hahahaha, ostario si. :slight_smile: Licno nisam imao jos takvih slucajeva ali to me sigurno ceka u buducnosti.

pazi njemu mnogo zanimljivo da gleda kad ja igram, ja se mucim nesto ne mogu da se popnem negde, teco bre daj mi taj dzojstik, pap pap pap popeo se on za sekundu…

E ali sto voli da gleda kad igram God of War hehehhehehe jeste da ono nije za njegov uzrast ali jednom kod mene gledao kad sam igrao, dete kao bubica mirno ne mrda se, i prica mi pazi ovamo imas jednog ovamo drugog a pre toga ludeo po kuci ne mozes da ga zaustavis izmenjao sam mu 10 igara i nijedna ga ne drzi… tako da sam mu nasao lek za smirenje hehehhe

A za 10 godina vidiš trči neki ludak sa dva mača po ulicama i dere se ‘‘I bring the destruction of olympus’’ :smiley:

Uz mene je sestric poceo da igra igre isto tako sa nekih 5 godina. Poklonio sam mu svoj ps2 i na njemu je presao oba GoW-a, a kod mene na ps3 je presao GoW3. Sto kaze studiopvc konta neverovatnom brzinom i prosto me fascinira dok ga gledam kako igra. Naravno pripomognem ja tu i tamo, ali vec vidim da ce da bude opasan gamer. Voli i Ratcheta, ali mu je GoW omiljeni. Kad dodje i kaze mi ujko pusti mi onog kera (misli na Okami) da malo igram ujki puno srce.

On topic: Meni ovo deluje fenomenalno. Bas sam skoro presao A Crack in Time (igra me je odusevila) tako da ovo jedva cekam.

heheh taj sistem :smiley:

ja sam za sada samo teca, a ujka negde u buducnosti hehehehhe