PUBG, Apex ili Fortnite? I zašto?

Voleo bih da u ovoj temi iznesete stav o ove tri navedene igre i uporedite ih ukoliko ste igrali barem dve.

Za Apex hvalospeve necu vise pisati. U pocektu je to igra koja me uopste nije privukla i gde nisam znao sta radim, dok me drugovi malo nisu uveli u istu i objasnili poentu. Nakon toga, zabava je bila nezaustavljiva.

U poslednje vreme citam postove o Pubg-u kako od forumasa, tako i od nekih drugara. Svi je hvale itekako, pa me zanima da li vredi ovo zaigrati?!

Sto se Fortnite tice, probao ga, nije mi se svidelo. Gradjenje mi ubija svaku zelju za igranjem.

Da cujem vas :slight_smile:

3 Likes

Igrao sam sve tri i iskreno fortnite mi je van lige. Ne podnosim to gradjenje u igri pa to ti je. Druge dve su me super mada mislim da je pubg dosta bolji, zbog tog nekog “realisticnijeg gameplaya”.

1 Like

Pubg od ponuđenih favorit a posle njega apex jer odlično radi a fortnite mi je puno šaren

Pubg - sve dobro osim pucanja…Navikao sam na normalne pucacine pa mi ono “puckanje” u pubg-u mnogo smeta
Apex - meni je igra super, ne igram je zato sto sam posvetio vreme drugoj vrsti igara, a i kad hocu BR ponekad, odigram Firestorm
Fortnite - .

Posto to apsolutno niko nije trazio, evo misljenja matorca koji nije igrao nijednu od ponudjenih:

  • Da imam vremena i energije, igrao bih Apex. Al dizajn heroja maksimalno neinspirativan.

  • Jednom sam probao da gledam nindzu (ne naseg) kako igra Fortnite, izdrzao sam 10 minuta. Nije to za mene. Svi su samo gradili stepenice u nebesa i snajperisali se medjusobno.

  • PUBG mi deluje toliko sivo i ustogljeno da o njemu prakticno nemam nikakav stav.

Hvala.

6 Likes

Apex nisam igrao, mislim da ni neću, jer nikada nisam bio ljubitelj takvih vrsta igara (roboti, itd)

PUBG :heart: najviše zbog ekipe sa kojom sam igrao, prepoznaće se, imali smo urnebesnih situacija i priča, i zaista mi je žao što ne igram sada, ali vratiću se uskoro… Da napomenem, pubg na pc i xboxu su dva različita sveta…

Fortnite najviše igram… Zbog drugara i cross platform… Nervira me jer ima previše igrača i svi su jako dobri…

Da napomenemo i kažemo najvažnije…

Da je PUBG besplatan, brisao bi patos i sa Apexom i fortnitom… Da se razumemo

Reče čovjek koji, nit se šunja a rijetko kad i zagine… :stuck_out_tongue:

2 Likes

U tom slucaju PUBG ili Firestorm (BF5)?

Ako ti nešto znači, ja ovakve igre organski ne podnosim, jer su spore i smore me sa tim šunjanjem, čekanjem i hodanjem u besvest, da bi na kraju nabasao na nekoga, pa ako imaš sreće preživiš i nadaš se da će se tako produžiti. Probao sam ih sve osim PUBG, čak sam probao i jednostavno nije kliknulo.

Ali ako bi morao nešto da izdvojim iz mase, onda mi je Firestorm u BFV daleko bolji od ostalih. Nema gradjenja, nema nekih suludih skokova, što kažu boots on a ground i partije dosta kratko traju. A ima i toga što sam navikao na puške i kretanje u BFV, pa zato i dobija prednost :smiley:

Probao sam Fortnite, odigrao dve partije, odmah obrisao. Nisam mogao da se otarasim osećaja da igram igru za malu decu. Stalno sam mislio I’m getting too old for this shit. Nekako mi debilna ta zajebancija oko gradnje.

Apex sam igrao sa društvom mesec dana, i bilo je ok. Nismo bili nešto posebno dobri, pa smo mogli za pola sata da odigramo 4 ili 5 partija, dok čekamo četvrtog da dođe da bi igrali Vermintide 2. Bilo je par puta da smo ostali u finalu, ali niko od nas nije shvatao igru toliko ozbiljno da joj se nešto posebno posvetimo. Uvek je bila igra koju bi upalili dok čekamo nekog.

PUBG nisam igrao, i nemam neku želju da ga probam.

Fortnite :Probao na pc i ps4, kao sto je vecina i pisala, taj cartoon osjecaj me je odgurivao, a gradnja mi je potpunp zgadila igru.
Apex : Igrao samo na ps4,tako da donekle nisam merodavan, aim mi je njesra na ds4,na pc je nisam probao. Igrao sa drugom malo, obicno bi se skrivali do posljednjih 10,i onda one shot neki snipe. Jednom sam cak i pobijedio.
PUBG : Meni najdrazi,igrao na telefon i na pc, omiljeni battle royal, medjutim na steam od druga, tako da vise ne posjedujem igru. Kad bih morao da igram neku od ove 3 igre. Pubg bez razmisljanja

Ti nisi normalan :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Ja za 2 meseca imao oko 250 i mislio da sam za lecenje :slight_smile:

Jel igras na pc ili na konzolama ?