PS5 Pro 7. Novembar

I ja sam razocaran sto ima 2 i više modova. Mislio sam da ce biti samo jedan pro mode zategnut i zakucan i to je to. Ovo dosta relativizuje najavljene perfermanse i kvalitet koji fanovi očekuju.

4 Likes

Pa mislim da su rekli negde da sve to zavisi od developera , verujem da ce Sony to odraditi za svoje igre , ali ponovo njihove igre odlicno rade na baznoj PS5 , tako da ponovo to ispada glupo. Na primer eto imam lepsi performance mod u AW2, a pri kraju snimka od 13:49 do kraja sekvence u praznom delu je konstantan frame drop , a bukvalno se nista narocito ne desava …

2 Likes

:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 Like
2 Likes

Pro Enhanced igre ce imati i novu oznaku.

Neat! :grin:

2 Likes

Srećan PS5 Pro Release day svima koji slave. :grinning: Ja sam moj pre-order otkazao, ali sam zainteresovan za utiske foruma.

10 Likes

Zašto ? Ubedio te Sloba da nije vredno upgrade-a ? :smiley:

1 Like

Tako je. :smile:

Ma ne, ne igram trenutno ništa na PS5, niti planiram narednih meseci kada pogledam kalendar izlaska igara. Bukvalno bih dao 800€ da mi stoji na stolu kao ukras.

Nije nigde rasprodato tako da kada mi se pojavi konkretan razlog za kupovinu, nije problem kupiti. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Količina ima koliko hoćeš, i biće ih. Ima ih i ovde. Tako da neće ti pobeći nigde svakako :smiley:

Elem, ko hoće nek čestita (sem tebe Slobo baksuze :rofl: ). Jutro je lepo počelo. Lagano zagrevanje pred vikend. BLEED BLUE!

20 Likes

Dobro jutro :grin:

20 Likes

Ide gas, Eva Ras :fire:

19 Likes

Haha kad pre. Imam osećaj da se ovde radilo o nekoj organizovanoj akciji. :smile:

Ništa lepše od dana kada se raspakuje sveza nova konzola (ili druga tehnika slične namene).

8 Likes

Hahah svi ste kupili.

7 Likes

1 Like

Mafia brate, mafia

3 Likes

Pošto xbox dok si u euforiji :wink:

2 Likes

Glavu dajem, EKSBOKS ne dajem!

2 Likes

E sad budi proFESIONALAC ostavi najbolje za sebe prodaj kutiju

2 Likes

Neka, treba da se igra Stalker i Indijana Djons.

2 Likes