I ja sam razocaran sto ima 2 i više modova. Mislio sam da ce biti samo jedan pro mode zategnut i zakucan i to je to. Ovo dosta relativizuje najavljene perfermanse i kvalitet koji fanovi očekuju.
Pa mislim da su rekli negde da sve to zavisi od developera , verujem da ce Sony to odraditi za svoje igre , ali ponovo njihove igre odlicno rade na baznoj PS5 , tako da ponovo to ispada glupo. Na primer eto imam lepsi performance mod u AW2, a pri kraju snimka od 13:49 do kraja sekvence u praznom delu je konstantan frame drop , a bukvalno se nista narocito ne desava …
Srećan PS5 Pro Release day svima koji slave. Ja sam moj pre-order otkazao, ali sam zainteresovan za utiske foruma.
Zašto ? Ubedio te Sloba da nije vredno upgrade-a ?
Tako je.
Ma ne, ne igram trenutno ništa na PS5, niti planiram narednih meseci kada pogledam kalendar izlaska igara. Bukvalno bih dao 800€ da mi stoji na stolu kao ukras.
Nije nigde rasprodato tako da kada mi se pojavi konkretan razlog za kupovinu, nije problem kupiti.
Količina ima koliko hoćeš, i biće ih. Ima ih i ovde. Tako da neće ti pobeći nigde svakako
Elem, ko hoće nek čestita (sem tebe Slobo baksuze ). Jutro je lepo počelo. Lagano zagrevanje pred vikend. BLEED BLUE!
Haha kad pre. Imam osećaj da se ovde radilo o nekoj organizovanoj akciji.
Ništa lepše od dana kada se raspakuje sveza nova konzola (ili druga tehnika slične namene).
Hahah svi ste kupili.
Mafia brate, mafia
Pošto xbox dok si u euforiji
Glavu dajem, EKSBOKS ne dajem!
E sad budi proFESIONALAC ostavi najbolje za sebe prodaj kutiju
Neka, treba da se igra Stalker i Indijana Djons.