Prevedi i fusnotu kad vec oces da ratujemo
Ma kakvo ratovanje, idem da igram Astro Bot i Wukong
Isto misljenje kao i za sony, smecarski potez
Ponekad im prosto zavidim što imaju PS
2TB umesto disk drajva mi je super. Kupice se ovo sigurno. Malo me boli iskreno evropska cena, ali kao parce hardvera vredi tih para.
Inace nevezano za ovu konzolu, USA ima tako dobre dealove, bilo koje parce nove elektronike placamo ovde duplo. Cene 77" OLED televizora u velikim prodajnim lancima su 2-3 puta nize nego kod nas (i to samo na KP, domace prodavnice i ne vredi gledati). Pa ga lepo natovare u svoj lepi novi 4W sa velikim gepekom.
Ne znam da li je netko spomenuo, pa da napisem, PRO nece vrti igre u nativnih 4K i nece koristiti RayTracing na max.
Pa koji GPU treba da vrti Ray Tracing na max i native 4k ? verovatno 4090 RTX.
Pitanje je i 4090, izlazi sad nova 5x generacija, kojoj PRO treba da parira narednih 2-3 godine. I sve to u pakovanju od 700$. Ljudi su nerealni totalno. Najbolje da nam daju za dzabe ili da opet gube pare na hardveru dok nVidiji raste market kapitalizacija.
Svaka čast na otkrovenju tople vode
Pa ovdje pojedinci, ukljucujuci i tebe (kada se vec prozivas), poredite PS5 Pro sa PC-em koji vrti igre u nativnih 4K i govorite kako je PS5 Pro jeftiniji u odnosu na isti taj PC.
OK nakon prespavane noći, i sada hladne glave, spreman sam za pre-order.
p.s. najlepši detalj sinoć je kada je Cerny rekao da većina igrača bira performance mode. Toliko o tome da većina igra u 30 fps.
Ma jok, pomešao si me sa nekim. Mene PC kao mašina za gejming ne interesuje. Odavno nemam ni vremena, ni snage da se njakam sa PC-em za gejming. Proradi mi OCD, gde poželim perfekciju, koju je nemoguće ostvariti + PC je rupa bez dna, ulaganje u nov hardver ide u nedogled. Fuck that noise…
Ma svatko kupuje sto zeli, voli i sukladno mogucnostima. Forum je za diskusije.
Ova konzola je namenjena već postojećim PS5 vlasnicima kao upgrade. Nije ovo za nove korisnike, oni će kupiti redovan PS5 za CoD ili Fifu, posebno kada uporede cene. Ko očekuje više od konzolnog gejminga, ima rešenje za određene novce. Na developerima je da to “više” i pokažu/podrže.
Mene samo zanima kad će taj TLOU remaster za PS5 Pro, red bi bio, ovaj za PS5 remaster je baš omatorio
Dobićeš boost performance patch. Častiće te Sony zato što si kupio PS5 Pro. Toliko mogu da ti se oduže
Ipak je pleyka 3 bila skuplja ako računamo tadašnjih 600$
@Dario kupi jedan pro. Da ne bude posle dario igra samo super mario rimuje se pa zato napisah