PS4 - prvi utisak

Danas sam proveo jedno dobrih sat vremena s PS4. Iako su me svabe cudno gledale sto “nesjasim” vise s PS4 ja sam uzivao. Evo mog prvog utiska :

1. Konzola je jako fluidna. Meni je dosta jednostavan pa sam se i na njemackom jako brzo snasao. Malo iritantno, meni, je potenciranje socijalne mreze i raznih jada u vidu FB-a. Share ovo, “wauu al si ga rokn’o aj snimi” - nije to za mene ali neko ce se oduseviti time

2. Dzojstik je malo tezi od predhodnog (mozda je zbog kabla od standa ali tako mi se cini), fin je osjecaj u ruci i touch je onako iako ga nisam bas forsirao. Zamjerka je ta da je i dalje nekako pucketav kad se jace stisne tj imate osjecaj da ce se sav raspasti.

3. Nazalost jedini demo je Knack. Grafika je OK ali nista spektakularno sto ne bi mogao PS3 (bar za tu igru). Dusa me boli sto nije bio Killzone… Fizika u igri je stvarno dobro a kad su pricali da Knack ima jako puno sitnih elemenata koji sastavljaju glavnog lika i da je to dokaz napretka u fizici (next gen) - e to ne lazu! Stvarno izgleda fantasticno kad se raspe i sastavlja a ako se zagledate u neki trokutic ne nestaje i stvarno se vraca u prvobitni polozaj.

Sutra cu ganjati jos malo pa javim utisak…

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Blago tebi :slight_smile:

hshahahahhahahahahhaa zadnji shot je kao neki matori perv, napastvujes tu konzolu bre :smiley:

btw ovo volim da vidim iz prve ruke nesto a ne te ovaj sajt te onaj te ovo te ono, nista bolje nego dok sam vidis :slight_smile:

Inace zbog onog kabla je gamepad tezak tako je bilo i sa ps3 kada su ga drzali na tom standu, to sam cackao negde u Grckoj cini mi se, isto bese nesto cim se pojavio, pa sam eto kupio konzolu tek waaayyy later :smiley:

To me zene uslikala jer je jadna cekala…smorila se ziva. Kupio sam joj torbu za kaznu al dobro…bitno ziva glava :slight_smile:

moja zena ispizdela kada sam se zadrzao u nekom hitech store-u u grckoj ehehhehe, ja sa povratka sa odmora pravac u Cosmos heeeh pa lepo visim tamo pola sata samo u jendom delu radnje, pa onda dalje i dalje itd hehehe :), ja joj kupio jaknu :smiley:

naravoucenije:

Ko hoce da se igra kao covek nemoj da se zeni :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

e i ja palim sutra iza grane ja cu onda da vijam isto :smiley: Pa da vidimo ciji ce utisci biti bolji !W!

jos jedno pitanje, kazes svabe, jesi u nemackoj, austriji ili ?

Ako si u austriji mogla bi i kafa neka da padne na westbahnhofu :smiley:

ne kaze se to tako, nego ovako (kako rece moj drugar kada se svadjao sa komsijom) :smiley:

“Sad ce mi da vi’mo cija baba vozi tudju biciklu!!!”

Vrlo radno ali sam u Njemackoj - Siegen. Do utorka sam ovdje pa onda u Frankfurt. U Austriji mislim da Saturn ima stand s PS4. Nazalost nigdje Xbox ONE

@Nemesis- pitanje, kazeš da je DS4 isto “pucketav”, kada bi ga uspoređivao sa DS3 jel se moze uopce vidjet razlika u kvaliteti? Znači, samo kvaliteta izrade

Malo bolji kvalitet. Prvenstveno mislim na d-pad i “pecurke”. Plastika je, ajmo reci, ista i kad se jace pritisne moze se osjetiti ono pucketanje. @iKaran je jednom prilikom rekao da se boji igrati na PS3 jer samo ceka kad ce mu se raspasti gamepad u ruci. E to “proklestvo” prati i ovaj gamepad sto sam ja drzao u ruci. Nadam se da ce bas finalni proizvod biti bolji.

Nemoj te sad da vas obeshrabrujem… Svi ste provali DS3 pa se nikome nije raspao u ruci xD to sto nekad cvrci…to treba tako :slight_smile:

Kada je preživeo bacanje o zid, ne bojimm se da će se raspasti tako lako :stuck_out_tongue:

Zato gumeni case amortizacija stiskanja, amortizacija udaraca u zid, milina. Mislite i na Sony ako naprave ne unistivi kontroler kako mislite da zarade i da ispostuje projekciju godisnjih zarada na novoj generaciju. Bilo je za ocekivati da ne dobijamo 100% idealan proizvod.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jos "samo"5 dana:time: