PS4 GPU(Pitcairn) vs Xbone(Bonaire)GPU

Tako samo sonijevci zovu,nema tu logike nego onako kako je naziv igre, a to je GOW!

e taj GOW je srane svjetsko.:lol:
Kako mozete biti tako nedokazni moraju se imena razlikovati.Evo ja sam sada napisao primjer i svatko ce si uzeti drugacije.Ja zbilja nezz od cega vi pravite galamu jbte.Gdje u nazivu pise GOW ili GEOW ako me oci dobro sluze pise PS4 GPU(Pitcairn) vs Xbone(Bonaire)GPU pa se toga i pridrzavajte.Covjek je lijepo napisao GEOW kako nebi bilo zabune jer 99% nas bi bilo zbunjeno jer nebi znali o kojoj igri je rijec.
I kakav je to glup post:“to samo sonijevci tako kazu” pa to samo i msovci tako kazu jbte.U koje mi dubioze idemo zbog 3 jbna slova.
Studio je lijepo napisao GOW je ovdje puno duze jos od pocetaka sony-a tako da je to ime vec godinama zauzeto.ja inace kada imenujem igru vise mi lezi da joj kazem GEARSI:D

Ja glasam da bude onako kako je studio rekao a to je GeoW i mislim da je to OK :slight_smile:

Gears of War jer ako napises GOW to je god of war, posto je termin ustaljen pre Gearsa jer je igra jos od PS1, a gearsi nisu postojali tada

Ispravka, God of War je izasao vrlo kasno za PS2, a Gears rano za Xbox 360, tako da je razlika samo godinu i po. Obicno ljudi kazu samo “Gearsi”, a God of War ne mozes da skratis drugacije nego GOW.

GeOW je ok, al Gears je elegantnije.

Sto se snage konzola tice, samo se setim da je onaj trailer za Uncharted uradjen in-engine, i odmah ne mogu da spavam. Ali Sony i dalje ima problem sto je ms-ov lineup u dogledno vreme bolji. Nikako da se snadju. A na duze staze, MS generalno ima igre koje mene najvise zanimaju, tj Halo i Gearsi. Poenta mi je da je, kad se podvuce crta, kvalitet igara verovatno bitniji od bilo kakvih prednosti na papiru. Sony mora da ima privlacnije igre, a to sto lepse izgledaju bice samo slag na tortu.

(sto se multiplatformskih igara tice, vec smo o tome pricali, uvek ce izgledati manje-vise isto, jer ne mogu developeri da prave specijalnu ps4 full verziju i osakacenu x1 verziju, ne ide to tako)

Gearsi i Godsi :smiley:

samo se setim da je onaj trailer za Uncharted uradjen in-engine, i odmah ne mogu da spavam

Ti se jos neckas? :slight_smile: Za pocetak, jel planiras i neki full HD TV?

“Manje-vise isto” raspon je dovoljno veliki u ovom slucaju, da predstavlja znacajnu prednost za Sony. Svakako da spada u red problema prvog sveta, ali mene bi uzasno nerviralo da igram slabiju verziju svake bozije multiplatforme koja ce da izadje do kraja zivotnog ciklusa ove generacije. Konsenzus medju developerima je postignut, slicne performanse se postizu putem smanjivanja rezolucije, MS se iz sve snage upinje da dokaze kako to nije bitno, a ne bih se iznenadio da verzije za XO u buducnosti pate od slicnih problema kao sto su i PS3 verzije u odnosu na Xbox 360: padovi frameratea, screen tearinga, itd…

Ekskluzive ce da odluce, tu nema nikakve dileme, ali ja sam malo skeptican u pogledu kvaliteta igara kompanije koja pocne sa ovim

a zavrsi ovako

Narodski receno izdali su hardcore. Za mene, privlacnije igre = zrelije igre za odrasle.

Opet first world rasprave :smiley: I po koji put? Mislim da smo jos krajem prosle godine utvrdili da je PS4 hardverski jaci. Tema je slobodno mogla da se zatvori posle apotekistoovog posta. Manite se corava posla i uzmite konzolu uz koju cete najvise da uzivate. Simple as that.

Pa realno o cemu da pricamo vise hehehehe, o barbikama??!?!? Pa nismo prsli toliko ovako malo malo pa krenemo u vecitu borbu i malo mudrujemo pa mirujemo pa opet u krug hehehe

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Zanimljiva je i ova (izostavljena) slika iz članka :wink:

[h=3]Next Generation Consoles Face Off Against PC[/h]

Eh jbga pc je nesto sasvim drugo uvijek bio i bit ce:)

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Drug je skoro uzeo r9-ku radeon platio nekih 600evra znači 1.5 next gen konzola al grafika perverzija

Šta je platio 600€ kada je R9 290X bar 150€ jeftiniji?

Mozda se cenkao ali u kontra smeru :stuck_out_tongue:

Ondak je sjajan trgovac :stuck_out_tongue:

Ma nemam pojma kako se je tekla kupovina znam samo kad sam je preuzimao da sam dao toliko evra jer nije bio kući pa ovlastio mene

Zanimljiva je i ova (izostavljena) slika iz članka

Pa i nije toliko zanimljiva. :hm

Naprosto, ne moze se vrsiti prosto kvantitativno poredjenje baba i zaba. :wink: