Respect. Lepo receno u par recenica.
Jednostavno ne vidim neku svrhu piraterije pored talvoh sheringa na ps4, pogotovo koliko si osakaćen bez patcheva i svega ostalog kada si na pirateriji… Ja imam XOne već nekoliko godina, u sheru sam sa drugom, i to što me zanima,.to kupim i pređem… Na 360 sam imao uvek po 25 igara, i igrao sam 2-3 iste… To i sada kupim i igram… Takođe da ne pričam koliko me bih mogao da igram fifu koja nema online pristup, bez raznih update igre i postava…
Od teme čipovanje DA ili NE okrenulo se u priču,
Piraterija DA ili NE!
Ponavljam DA! I “Čipovanje” i piraterija!
Obrazloženje: Ne igram MP (niti me zanima), CO da i to u prisustvu onih ljudi koje poznajem i koje mogu da podjebavam kada zaginu kao što oni to meni čine, naravno sve uz ladno pivo. Ne placam ono sto igram (niti bi ista uzimao makar da se online dijeli za džaba preko oficijelni servera, sajtova ili kojekakvi drugi mjesta). Gledano iz ugla ekonomičnosti sem kupovine gole konzole i plaćanje pristupa internetu (koga mi za ps4 treba u trajanju maksimum 5 sekundi da konektujem na server koji dalje u konzoli odradi sto treba a za to mi je potrebna i 56kb konekcija, dok za online je iole dobra igrivost tek od 4Mb pa na više što u svakom slučaju ima svoju cijenu), ja nemam nikakvi troškova. Vi koji igrate online to je vaše viđenje ugla, to što sam u mogućnosti da imam ne 10 igrica već sada imam 8TB pkg tj. u najmanju ruku sve ono što je postavljeno na net za skidanje to je drugi par opanaka. Dali ću igrati u isto vrijeme minimum 2 igrice, naravno da neću jer je teorijski nemoguće igrati istovremeno dvije i više igrica. Imali ih instalirano 3, 4, 5 ili više to nije nikakav problem. Da podvučemo. Moj trošak je konzola i net. Vaš trošak je konzola, net i kupovina igrica. Moje ograničenje je nemogućnost odlaska na online (što i nije problem ako promjenim postavke DNS 1 i 2 u net podešavanjima i eto i mene online sa sve original igrama koje takođe vjerovali ili ne i ja imama). Moj način odupiranja globalizmu ako im moram platiti konzolu, ostalo neću!
Ja sam cak bio u tripu da izvadim Blu-Ray iz Sonija i stavim ga na oglase
Izvinite, moze par pitanja?
Da li je tacno da mi je dovoljan interni hdd za igrice na cipovanoj konzoli?
Mislim da li mogu da skinem igricu na kompjuter i da je usb-om prebacim na konzolu, a planirao sam USB od 64GB da koristim u te svrhe?
Da li je sve sto treba da znam o procesu cipovanja vec spomenuto u ovoj temi, jer sam nasao nesto, ali ne znam je li to sve. Jos jedno pitanje, da li bi mogla da se napravi jedna tema kao neki tutorijal : Flash ps4 konzole - tutorial od strane onog ko je to vec radio
?
Jeste sem ako neces da ima 10-20igara koje igras odmah i sada!
USB od 64gb ce ti biti dovoljan za 1, eventualno 2 igre…
Ali ja mislim da brisem igrice kad ih instaliram na hdd konzole.
Tako da prebacim i obrisem, zasto mislis da cu da ih drzim na usb u?
Logicno
Ne znam zasto sam to pomislio da ces uraditi
Vidim na YT da ima tutorijala da se uradi JB i to bez USB-a sa verzijom software-a 8.03. Da li je to provereno? Jel radio neko?
Može da se radi do vezije softvera 7.55 od pre par dana, samo što to jos uvek nije stabilno i ispeglano kako treba…na višim verzijama softvera ne može