Sve je ok, konacno i hdmi kabl koliko vidim, smesno bi bilo da nije, ali mene ove slusalice, ear buds ili kako se vec zovu uzasno nerviraju. Cini mi se da su najgora stvar ikad izmisljena. Konstantno mi ispadaju. Jedino one sto skroz ulaze u uvo, one su i ok. Nadam se da ce imati podrsku za jos neki headset, nesto.
A vidis nisam to znao,mada sam dobio slusalice sa xbox ali nikada ih nisam koristio posto igram gow sa random likovima,bas da proverim da li su mono…Jesu mono su :hihi…Znaci voice od drugih igraca se cuje samo preko headset,a to nije lose…
Dobro de, bitno da dolaze sa PS3 i da rade kako treba. Sad kako je trenutno stanje, ako uzimaš box plaćaš 500$ + 20$ za sluške. A je l’ reko neko kojim slučajem da li mogu headset od PS3 ili sluške od 360 da rade na ovoj generaciji?
te sluške će od svakoga novijrg mobitela moći ići kako mi se vidi, al moram priznati totalna glupost od slušalica, neznaš šta je veča blamaža, ove sluške od sonyja ili to šta ms nedaje sluške…
Jesu smesne ali odradjivace posao bolje nego sto ce to biti na One.Odnosno bolje je nego MS-ova ideja da se zvuk cuje preko tv-a :fubar:.Mada i dalje mislim da ce i MS ubaciti neke sluske ili sta vec jer mi je neverovatno da ce biti bez toga.
Pa ono, rekao sam i u toj tamo temi, mozda ce se ipak odluciti da neke verzije idu sa headsetom. Mada, iskreno, ako pricamo o MS-u, ne bi me cudilo da nece da ubace, ali da ce konzola primati njihove sluske koje ce se naravno prodavati dvadesetak evra posebno, jer racunaju da ce svi to ionako morati da kupe. Pod morati mislim da jednostavno niko nece da se odluci na opciju da prica preko kinekta i da mu se cuje na tv-u vikanje i psovanje.
A sto se tice ovih sonijevih, meni je iskreno svejedno kakve su, ali ovi mikrofoni na takvim slusalicama em nisu nista posebno, em sam naglasio da me same takve slusalice malo nerviraju.