u skorije vreme primetio sam da mi je ps3 slim 160gb cech300…vruc na mestu gde je blu-ray cak i kada je ugasen ostali delovi su hladni…a ovo je onako mlako hahaah…nije mi jasno u cemu je problem…ako vi imate nekih odgovora?pozz hvala unapred
kako vruc i kada je ugasen?
Opisi to malo bolje, tipa ostavis konzolu ugasenu preko noci i tu gde je BD bude i dalje vruce? gde ti stoji ta konzola? sta je okolo nje?
da vruc je i kada je ugasen…znaci samo na tom mestu gde je blu-ray non stop je vruc…bez obzira koliko vremena prodje i dalje…a da napomenem ps3 je cipovan cobra ode-om
hmmm ne znam u kom delu se unutra na cobra nalaze delovi koji se leme za plocu, ali po nekoj logici stvari nesto treba da ide na BD drive valjda, stvarno nisam zalazio u to… pa s obzirom da se to stalno napaja, zato se i greje…
solucija ti je da cupas iz struje kada ne igras, dok igras nema veze, ali ovako da ne greje u prazno
da da da…tako sam i mislio…samo sam hteo da proverim…hvala puno na odgovoru…
Pitaj ove sto su ti cipovali da li je to normalno.
Cobra se napaja direktno sa ploce sa naponom zbog toga je vruc, cudno ne odlazi u sandby verovatno nisu razmisljali o tome a ne moze da steti.
Sent from myphone using Keyboard errors
hvala na odgorima…to je to evo sada nije vruc kada sam iscupao iz struje :)…e a nevezano je za ovu temu…ali ako bi ste mogli da odgovorite…skinuo sam Bayonetu i kada startujem prodje nekoliko sekundi i vrati me na main meni…identicno kao onaj '‘error 800…’'neke igre nece neke hoce da se pokrenu…zanima me sta da radim sa ovima sto nece…sigurno ove sto nece one imaju neke modifikovane fajlove…ali konkretno za bayonetu ovo je jedino sto sam nasao…da li trebam da zamenim eboot?imate li vi nekih predloga?
Probaj da ubacis BD disc u drive pa da probas onda da ucitas igru, nemam iskustav sa ODE ali mislim da ima na gugl neko resenje.
Pogledaj listu podrzanih igara sa COBRA sajta
Sent from myphone using Keyboard errors
cobra zahteva da se u drive nalazi disk kako bi se ucitao e3 manager…znaci to se podrazumeva…to mi se prvo desilo u igri bleach soul resurrection…pa sam skinuo sa drugog sajta i radilo je posle…ta igra sto je radila sigurno nije imala modifikovane fajlove a ova bayoneta sto bih hteo sad da igram izgleda da ima
a postoji samo jedan torrent
nisam nasao nigde drugde…
sinko tebi ako se ucitava E3 manager ti nemas CORBA ODE nego imas 3K3Y ODE tj E3 ODE
AHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHA omg… :)…znas kolko mi glupo sad :D…uvek se bre nesto osramotim haahah…ok desava se xD…