PS3 Igra Preporuke!

Pozdrav rajo ! :bla: Trazio sam temu za preporuku dobrih PS3 igra ali bezuspesno :/]. Pa otvaram novu,ako postoji administratori ce vec odraditi svoj deo posla:joker. Da ubacite koju dobru rec za ps3 igre koje biste svima preporucili i zasto je vredi odigrati ?

Nema veze da li su to igre koje svi znamo, bilo bi lepo da ostavite komentar zbog novih clanova ili novih ps3 korisnika:) Koja slika ili video su takodje dobrodosli !:da:

Ratchet & Clank, sve delove. Fenomenalna igra, secam se jos kada sam igrao prve delove na PS2. Posto ne posedujem PS3, ortak mi je pozajmio na nekoliko dana pa sam odigrao nekoliko delova. Vrhunski graficki dizajn, zanimljiv i opustajuci gejmplej, preporuka od mene!

Eskluzive…samo to igraj. Vjeruj mi Uncharted, Last of Us, MGS, Heavy Rain, Bayond Two Souls u dr ce te oduvati… Samo to samaraj

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Ove sam odigrao i preporucujem:
Uncharted serijal
Heavy Rain
InFamous serijal
MGS4
God of War 3 sam vrlo malo igrao ali nisam se susreo sa nekim koji je rekao nesto lose o igri
The Last of Us tehnicki nisam igrao, ali gledao sam ceo walkthrough na yt i posle sve sazeto u film od 3 sata i definitivno bih igrao da sam u mogucnosti.

Bilo je tu jos nekih igara ali trenutno ne mogu da se setim, ima nekoliko vlasnika ps3 ovde na forumu pa ce ti zasigurno reci da vredi preci sve ps3 ekskluzive.

Ko sto rece Nemesis,

Nadjes listu ekskluziva i krenes redom – ne da je svaka ispala biser, ali Sony se stvarno potrudio da pruzi neverovatno kvalitetne first party igre. Verovatno bolje nego MS, mada je to sad vec stvar ukusa.

Sto se mene tice, vec sam Naughty Dog, sa **Uncharted **serijalom i sad Last of Us, opravdao je moju skoru kupovinu ps trojke. Na dupe sam pao koliko su te igre kvalitetne. U svakom pogledu.

I tu se thread zavrsava, bojim se. :slight_smile: Svako ce da ti da isti odgovor, posto jedino ekskluzive cine neki sistem specificnim. Ostalo mozes da igras i na kutiji. Jedino mozemo da raspravljamo kakva je koja igra. Eto, ja recimo mislim da je MGS4 precenjeno parche *****, dok bi me mnogi za ovakvu izjavu linchovali. Ponegde i jesu.

To vec postaje stvar ukusa.

odigraj samo exclusive games i bice ti jasno koliko je ps3 dobar

kreni ovako recimo

God of War imas od prvog do poslednjeg sve za PS3, A MUST :smiley:
Uncharted 1-2-3
MGS4 pa i sve ostale u HD
Ratchet & Clank pa ovo i ne znam koliko dela ima a svaki je dobar do bola
Resistance 1-2-3
Killzone 1-2-3 gde ces zescu pucacinu
The Last of Us
Heavy Rain
Gran Turismo 5 a i sad ce 6
Infamous 1-2 + psn neka ima jos

ovo mi za sada pade na pamet znam da ima jos :slight_smile:

Kingdom Hearts 1.5 HD remix
Ni No Kuni
Okami HD
Shadow Of Colossus + ICO HD
Prince of persia trilogy HD (sands of time trilogija HD remaster ekskluzivno za PS3)
Puppeteer
Jak & Daxter Collection (Naugthy dog serijal iz PS2 ere)
Sly Cooper Collection HD + Sly 4
Rain
Super Stardust
FlOw
Flower
Journey

Eto sazeo sam ti ekskluzive koje su fantasticne a nisu jos spomenute. Ne kosta te ni dinara sem mesecnog interneta, pa lepo polako kreni i skidaj, probaj, ako se svidi igraj, a ako ne, obrisi…

mislim da mu je dosta za sada :smiley:

Mislim da i Jak and Daxter serijal nije los… nisam jos stigao da mu dam sansu, al mislim da vredi pokusati :slight_smile:
Ako hoces igru za opustanje, Journey nije losa. Klasicno tumaranje :smiley:

Ufff Ni No Kuni sam spominjao itekako!!! Igra, pored MGS-a, ima najbolju muziku, gameplay je fenomenalan a zarazna je aj zdravo! Presao sam je i Boga mi se i naigrao

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Masala igra za skidanje, koliko ti dusa pozeli :smiley: To je taj rad :da:

darkiz idi sad ti blago nama na gametrailers.com recimo pa pogledaj review za svaku igru koju smo ti naveli pa ces da vidis i kako izgleda i koje ocene ima, i da li se to tvom oku i umu dopada pa onda navalis na skidanje :Dž

zaboravio sam na Little Planet 2, platforma koja tera na zesce logicko razmisljanje iako deluje kao decija igra uopste to nije