PS3 CECHC04 situacija i problem!

Po paljenju plava i zelena lampica rade a slike nema. Koji su moguci problemi.

Plava je bd rom a zelena power da ima, kada nema sliku u vecini je GPU. Matora je to konzola nije ni cudo sto je u problemu.

Znaci … kanta za reciklazu!

Dopuna za rijesenje problema (u principu nikada ne odustajem dok ne rijesim problem):

  • Izvuci naponski kabl iz konzole (PS3 mora biti van naponske mreze), izvaditi HDD iz konzole, povezati konzolu za naponskim kablom, startovati sistem, kada se butuje (logo i izvjestaj da nema instaliranog sistema) ugasiti konzolu, ubaciti prethodno izbacen HDD (podrazumjeva se korak da konzola bude van naponske mreze), ponovo startovati PS3 i VOJLA! Sve je na svome mjestu i radi kako i treba da bude.

P.S.
Navedena konzola kao i PS3 CECHG04 dosle su mi sa YOLDom. Obje sa uradio sa potpunim rebalingom. Ali se nikada nisam susreo sa gore navedenim problemom (i nadjenim rijesenjem na moju radost) a mozda rijesenje bude i nekome drugome od koristi.
@[COLOR=maroon]_M007P tebi zahvalnost _[/COLOR] na datome odgovoru jer je u konzoli takodje i bio original BR disk (Plava je bd rom a zelena power da ima,nisam ni pomislio nisam da je neko nekada ubacio i ostavio disk), sto je takodje pravilo problem pri butanju u kombinaciji sa HDDom.